Good life

MihaiJurca.ro, cum vrei sa arate in 2021? Ai vreo idee, hai cu ea!?

07/12/2020
jurca-mihai-1350-blue

Salutare, salutare! 3 saptamani si jumatate si gata si cu 2020. Un an cum mai rar iti e dat sa vezi. Nici nu stiu daca sa ma bucur sau nu. Nici nu stiu cum sa il caracterizez, asa ca mai bine n-o fac. Va las pe fiecare dintre voi sa spuna exact ce ii vine la gura.

Pe scurt, am nevoie (din nou) de ajutorul vostru. Continutul de travel pe care il fac pentru voi va suferi cateva ajustari in perioada urmatoare (anul viitor). E clar ca realitatea s-a schimbat, si nu o spun numai dupa evenimentele sanitare sanitare din ultima peioada. Asa, in general, totul se misca, se schimba, se transforma, se pravaleste, renaste. Si este nevoie, mai mult ca oricand, sa ramai relevant.

Exact asta imi doresc de la voi. Sa imi spuneti ce vreti sa vedeti, sa cititi, sa experimentati – mai intai prin ochii mei, apoi pe propria piele. Cum vedeti voi lucrurile? Unde ati vrea sa ma vedeti mai des, pe blog, pe facebook, pe Instagram, intr-un vlog, cine stie? Ma gandesc ca s-or mai potoli lucrurile si vom reveni inspre normal cat mai repede.

Mai jos este chestionarul la care vreau sa imi dati cateva raspunsuri. Sunt niste bife, nimic mai mult. Nu va cer nicio data personala. Nu lucram cu cipuri si vaccinuri.

Merci fain si sa auzim de bine! Ma inclin!

raspunde-intrebari

*Fii la curent cu postarile mele. Nu pierde urmatoarele ponturi!

banner-full
banner-mobile
banner-mobile

No Comments

Leave a Reply