Travel tips

360 de grade. Cum arata la interior avioanele mari, lung curier

14/11/2017
interior-avion

Intr-o lume in care totul devine din ce in ce mai virtual, mai augmentat, mai atent prezentat, culmea era ca tocmai companiile aeriene sa lipseasca din aceasta hora a digitalizarii. Vorba aia, cand ai un produs de calitate, care arata si bine, ar fi si pacat sa nu il arati lumii, pe aceasta imensa taraba internationala care este internetul.

Drept urmare, poate stiai, poate nu stiai, pe Google Maps poti gasi interioare de … aeronave. Va invit pentru inceput la bordul unei aeronave Boeing 787 Dreamliner, apartinand companiei Qatar Airways (link). Producatorii spun ca este modelul de avion care asigura presurizarea la cea mai joasa altitudine dintre toate aeronavele comerciale. Fara sa mai intru in explicatii, avionul care iti ofera cel mai mult oxigen respirabil.

Mergem mai departe intr-un triple seven al Austrian Airlines – Boeing 777 (link), configurat in doua clase, Business si Economy.

austrian-777

Interior Boeing 777 Austrian Airlines

Urmeaza cel mai mare avion comercial din lume – Airbus 380. Turul (link) porneste de la barul amplasat la clasa Business.

Ne urcam virtual si intr-un Airbus A350? Este un avion de ultima generatie, primul zbor cu acest aparat avand loc la inceputul lui 2015. Este un bimotor care concureaza cu generatiile vechi Airbus 330 si 340, dar si cu Boeing-urile 777 si 787. Iata cabinele de la A350 Ethiopian Airlines (link) si Singapore Airlines (link).

ethi
singa

Cabina Airbus 350 – Ethiopian Airlines (poza 1), Singapore Airlines (poza 2)

Am sa ma limitez la cele 4 tipuri de aeronave, cate doua de la fiecare producator. Des intalnite pe aeroporturi sunt si avioane un pic mai vechi, de tip Airbus 330 si 340, respectiv Boeing 747 sau 767.

*Foto header: © Tea | Dreamstime

*Fii la curent cu postarile mele. Nu pierde urmatoarele ponturi!

banner-full
banner-mobile
banner-mobile

No Comments

Leave a Reply