Travel tips

5 experiente wow pentru o vacanta de vara activa in Turcia

26/05/2017
poza-turcia

Traditional vorbind, Turcia face parte alaturi de Grecia si Bulgaria din tripleta destinatiilor favorite de vara ale romanilor.

Pare ca stim totul despre Turcia, gratie vacantelor in Istanbul, Antalya sau alte statiuni de pe litoralul turcesc al Marii Mediterane. Dar de fapt sunt atatea locuri si activitati care se cer descoperite.

In acest episod, zburam cu parapanta deasupra apelor de un albastru incredibil din Ölüdeniz, apoi cu balonul in Cappadocia, ne dam cu zmeul in Gökçeada, facem scufundari in zona Marmaris si ne odihnim picioarele in terasele cu ape termale din Pamukkale.

Cred ca ti-ai dat seama ca am facut un nou ghid, recomandat de Jurnalul unui Connaiseur, pe care  il poti downloada gratuit de pe acest link, sau de pe butonul de mai jos.

buton-turcia

Ghidul este optimizat pentru telefonul mobil, avand o rezolutie de 1080*1920 px, astfel incat sa se vada perfect pe ecranul smartphone-ului tau. Sub fiecare obiectiv exista linkuri, pe care poti da click.

 

Concurs. 3 baxuri de Efes Draft

Pana ajungeti in Turcia, am pentru voi ultimele 3 baxuri de bere turceasca – Efes Draft. Trebuie sa imi lasati un comentariu in acest articol sau la postarea de pe Facebook. Iata si intrebarea.

Pe cine ati trimite sa faca una dintre activitatile enumerate in ghid, tocmai pentru ca stiti ca ii este frica?

Si pentru ca nu voi face tragere la sorti, astept raspunsuri haioase, pe care evident, le premiem cu cate un bax de bere (deci vor fi 3 castigatori).

(exemplu: As trimite-o pe soacra-mea sa faca scufundari si sa numere firele de nisip de pe fundul marii).

Daca va inscrieti in concurs trebuie sa aveti peste 18 ani, pentru ca nu ne lasa legea sa va trimitem alcool. Bafta si sa auzim de bine!

UPDATE. Cele 3 baxuri de bere Efes Draft merg la Remus Iulian, Adina Roz si Calinescu Simona Monica.

*Foto header:© Ilja Mašík | Dreamstime.com

efes-draft

*Fii la curent cu postarile mele. Nu pierde urmatoarele ponturi!

banner-full
banner-mobile
banner-mobile

No Comments

Leave a Reply