anamaria-4

Ana-Maria, o stewardesa cu sare si piper. De la Emirates pe Taramul Condimentelor

Ador persoanele care stiu ce vor de la viata si care fac (mai mereu) numai ce le place. Ana-Maria este o foarte buna prietena a doamnei mele. S-au cunoscut pe vremea cand “impingeau tava in ceruri” la Wizz Air. Modul preferat de a o sicana pe Cristina, atunci cand ii aduc aminte de jobul de stewardesa.

S-au despartit apoi, profesional, o perioada. Cristina a plecat in Dubai, sa zboare pentru Emirates, iar la un an si un pic a venit si Ana-Maria. In total, 2 ani batuti pe muchie pentru fiecare, la compania araba, si iata-le din nou in Bucuresti.

Si ce se gandeste Ana-Maria? Daca tot am vazut atatea tari, am cunoscut atatia oameni, obiceiuri, trebuie musai sa le transpun intr-un mic business. Sa fie condimente! Si uite asa a investit toti banutii pe care ii pusese deoparte in Orient, in saci cu foi de dafin, in pungi de sumac, tikka masala sau zaatar. Fel si fel de arome, unele cunoscute noua, multe la care nici nu indraznim sa ne gandim ca ar putea exista. A fost certificatul de nastere pentru Taramul Condimentelor.

La inceput i-a fost foarte greu. Ca in orice mica afacere. Ne povestea la un moment dat ca vine intr-o zi un domn, ca vrea sa cumpere cateva kilograme de foi de dafin. Un ditamai sacul in care erau “doar” 2-3 kilograme de frunze uscate de dafin si care costa cateva zeci sau sute de lei, ca nu imi mai aduc bine aminte. O reeditare a problemei in care esti intrebat “ce e mai greu, un kilogram de lana sau unul de fier? “. Volum mare, pret mic.

Ne-am vazut ieri cu Ana-Maria la Gourmet Festival in Baneasa. Zic hai sa iti fac niste poze! Nu, nu, ca nu sunt aranjata! Lasa, ca tu si nepregatita tot arati mai bine ca mine aranjat.

Inainte de final, va las si un link video cu Ana-Maria, in “plina desfasurare” la Marius Tudosiei in emisiune. Gateste al naibii de bine si, ce sa vezi, nu e moldoveanca.

anamaria-3

anamaria-12
anamaria-11

anamaria-5

anamaria-14
anamaria-13

anamaria-2

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *