Promo

Au inceput inscrierile la workshopul gratuit de Travel Tips and Tricks

04/02/2018

Later edit: Inscrierile s-au incheiat, cele 100 de locuri fiind deja ocupate.

Am revenit, asa cum va promiteam in live-ul facut vineri pe pagina mea de Facebook, cu detalii despre workshop-ul gratuit la care va astept pe data de 8 februarie 2018, la Bucuresti Mall. 

Probabil deja ati aflat, cei de la Bucuresti Mall organizeaza campania Luna Iubirii (link). Despre ce este vorba? In luna februarie, mall-ul este decorat ca de sarbatoare, doar bate Valentine’s Day-ul la usa. Si, foarte important, in fiecare saptamana este acordat prin tragere la sorti cate un city break de 2 persoane. Primul este la Paris, urmeaza apoi Venetia, Barcelona si Praga.

In cursa pentru aceste premii poate intra orice persoana care face cumparaturi de cel putin 50 de lei de la oricare dintre magazinele din mall, completeaza un talon de tombola si il depune la infodesk. Prima extragere va fi pe 8 februarie 2018, ora 18:30, si o va face subsemnatul. Cea mai usoara misiune, sa faci doi oameni fericiti. Regulamentul campaniei poate fi consultat aici (link).

banner-bm

 

Workshop gratuit Travel Tips & Tricks

Si daca tot suntem la Bucuresti Mall, in aceeasi zi (8 februarie 2018) la ora 19:00, voi sustine un workshop gratuit in care va voi povesti cum sa va faceti cele mai faine vacante, destinatii hot in 2018, vom vorbi despre bilete de avion, cazari si alte lucruri care ne fac viata mai frumoasa in calatorii. Plus o sesiune de raspunsuri si intrebari. O sa vedeti ca o sa fie interesant. Promit!

O singura rugaminte am la voi. Fiind doar 100 de locuri disponibile, va rog din suflet sa va inregistrati prezenta. Dureaza fix 30 de secunde. Trebuie sa dati un mail cu numele vostru la adresa marketing@anchorgrup.ro, pana pe 7 februarie la sfarsitul zilei. Daca mai veniti cu cineva, treceti si numele persoanei respective in mail. Se accepta doar maximum 2 nume/mail. Si, foarte important, primele 100 de persoane inscrise au prioritate, asa ca nu e timp de pierdut. Va astept, cu drag!

*Fii la curent cu postarile mele. Nu pierde urmatoarele ponturi!

banner-full
banner-mobile
banner-mobile

2 Comments

  • Reply Mihaela 04/02/2018 at 16:47

    Sper ca vei impartasi si cu noi aceasta experienta, virtual, noi fiind putin mai de departe si nu putem sa te onoram cu prezenta. Multumiri!

  • Reply Anton Marius 04/02/2018 at 23:28

    Super

  • Leave a Reply