Promo

S-a deschis Casa di Peroni. Ce inseamna Il Gusto d’Italia

06/10/2017
peroni-1

Mi-am luat aseara hainele de sarbatoare, nevasta de o aripa si am iesit in oras. S-a deschis Casa di Peroni, un pop-up restaurant in centrul capitalei noastre dragi, croit dupa conceptul Il Gusto d’Italia.

Practic tu, ca vizitator, esti purtat prin 3 zone mari ale Italiei – nord, centru si sud. Pornesti din Alpi si cobori catre Sicilia, cu escale la Lacul Como, Cinque Terre, Toscana sau Coasta Amalfi. Stii tu, zona Napoli.

3 zone, deci 3 meniuri. Peroni Nastro Azzurro a creat impreuna cu chef Macro Magri meniuri inspirate de ingredientele si obiceiurile specifice fiecarei regiuni. Sunt preparate italienesti, dar si reinterpretari ale acestora. Si e bine de stiut ca meniul se schimba o data la doua saptamani, evident, ca sa revii.

 

Peroni Ambra si cocktailurile Peroni

La Casa di Peroni se va degusta pentru prima data in Romania Peroni Ambra, o bautura aperitiv. E un mix de Peroni Nastro Azzurro si Chinotto – un citric destul de rar, cultivat si recoltat in regiunea Liguria din nord-vestul Italiei.

A gustat-o aseara si subsemnatul si e o bere aromata, cu o tenta amaruie. Se serveste cu coaja de portocala si cuburi de gheata. Pentru cei care doresc ceva mai sofisticat, Federico Riezzo, mixologist si Brand Ambasador Peroni, a creat o serie de cocktail-uri pe baza de bere.

casa-peroni-10

peroni-3
peroni-4

 

Ce se mai intampla la Casa di Peroni

Mancare, bautura, dar si ceva … cultura. La Casa di Peroni vor fi pana pe 12 noiembrie proiectii de film, petreceri tematice si spectacole culinare. Apropo, aviz amatorilor. Exista workshopuri in care inveti cum se fac pastele, sustinute de chef Marco Magri – Fare la propria pasta.

Casa di Peroni este deschisa zilnic, pana pe 12 noiembrie, incepand cu ora 18:00 pe Calea Victoriei 17 la Linea/Closer to the Moon.

Mai multe informatii despre concept gasesti pe pagina www.peroniitaly.ro și pe pagina de Facebook Peroni Nastro Azzurro. Tot acolo va fi anuntat si calendarul evenimentelor de la Casa din Peroni din aceasta perioada.

Cu poze de la fata locului nu va delectez inca, pentru ca le-am facut cu telefonul si nu sunt de cea mai buna calitate. Si stiti ca la mine primeaza calitatea. Zilele viitoare mergem la degustare si va tin la curent. Spor sa avem!

peroni-5

peroni-6

*Fii la curent cu postarile mele. Nu pierde urmatoarele ponturi!

banner-full
banner-mobile
banner-mobile

6 Comments

 • Reply Diana C 07/10/2017 at 17:36

  Este in interior? Merci

  • Reply Mihai Jurca 10/10/2017 at 08:49

   Da. 🙂

 • Reply Lucia 24/10/2017 at 17:52

  Se plateste pentru ceva?

  • Reply Mihai Jurca 24/10/2017 at 18:20

   Normal, este un local.

   • Reply Corina 07/11/2017 at 21:44

    Dar cum sunt preturile? Poti sa ne dai niste sume intre x si y? sau cam cat ar costa o cina pt 2 persoane cu tot cu desert?

 • Reply Oana 05/11/2017 at 12:58

  Un nr pentru rezervari stiti cumva??

 • Leave a Reply