Like Sundays

Like Sundays (8). Cele mai frumoase plaje din Sardinia, top 10 Berlin

24/04/2016
tra-cliffs

Daca nu ai fost pana acum la Thracian Cliffs, in Bulgaria, probabil ca nu aveai cum sa vezi imaginea de mai sus. Fotografia este facuta la vreo 56 de kilometri sud de Vama Veche.

Ai fost in Sardinia? Daca raspunsul este negativ, acest infografic cu cele mai bune 50 de plaje din Sardinia s-ar putea sa iti prinda tare bine.

Dupa ce Ryanair a anuntat 2 curse pe zi catre Berlin, din Bucuresti, va creste si mai mult interesul pentru capitala Germaniei. Ai aici un top 10 al atractiilor acestui oras si o lista cu cele mai interesante 20 de lucruri gratuite pe care le poti face in Belin.

Aici ai 9 dulciuri musai de incercat in Paris. La cum sunt facute pozele, e imposibil sa nu iti lase gura apa. Eclere, tarte, macarons, caramel sarat, inghetata. Restul e tacere.

Si ca tot vorbeam despre mancare – neaparat aspectuoasa si gustoasa – iti recomand blogul MadelineLu.com. De fapt, cred ca e mai bine sa intri intai pe Instagramul acestei tipe @Lumadeline, ti se face pofta de waffles, fructe si alte “minuturi” care iti iau ochii, apoi revii pe blog si cauti retetele.

Si ascultam Ólafur Arnalds, un islandez de pana in 30 de ani, care imbina intr-un mare fel, sunetele de pian, muzica ambientala si cea electronica.

*Fii la curent cu postarile mele. Nu pierde urmatoarele ponturi!

banner-full
banner-mobile
banner-mobile

No Comments

Leave a Reply