Promo

Simt ca nu ti-ar strica un city break gratuit la Munchen

18/12/2016
mun

Povestea e simpla si are un premiu – un city break la Munchen, pentru doua persoane, cu transportul si cazarea asigurate. Pana pe 31 Decembrie 2016, Organizatia Germana pentru Turism si Lufthansa au in derulare un concurs prin care invita participantii sa cunoasca mai bine Germania ca destinatie de vacanta, pornind de la tema de promovare a Germaniei in anul 2016, “Natura”.

Inscrierea in concurs dureaza doar cateva minute. Sunt 5 intrebari despre Germania la care trebuie sa raspunzi, iar la final, dupa introducerea datelor personale, vei primi automat, un voucher de 20 euro pentru orice zbor Lufthansa si ve fi inscris in lista pentru tragerea la sorti a marelui premiu.

intra-in-concurs

Asadar, click pe banda neagra de mai sus, si raspunde corect la cele 5 intrebari din formular. Unde nu stii ce sa raspunzi, butonul rosu cu “Daca nu stii raspunsul, click aici si vei afla”, o sa te ajute. Apoi completezi datele tale la final si iti desfaci o bere rece. Azi nu vei afla daca ai castigat. De abia la inceputul anului viitor. Bafta!

*Fii la curent cu postarile mele. Nu pierde urmatoarele ponturi!

banner-full
banner-mobile
banner-mobile

No Comments

Leave a Reply