Travel tips

Splittr, aplicatie de impartit cheltuielile din vacanta

27/02/2018
terasa

Nu stiu daca ati auzit sau nu pana acum de Splittr, o aplicatie care iti permite sa imparti cheltuielile de vacanta, in functie de numarul de persoane aflate in grup.

Pe scurt, cum functioneaza. Faci un eveniment in aplicatie, adaugi persoanele cu care mergi in vacanta, apoi incepi sa adaugi toate cheltuielile. In exemplul de mai jos, Mihai, Atena, Olaf si Ioana sunt 4 prieteni care merg in Honolulu si isi cumpara bilete de avion, platesc cazarea si iau si masa in oras. Totalul, 5700 de lei, chiar ieftin, nu? Evident, lucru posibil numai in aplicatii. Toti banii sunt platiti de Mihai. La un moment dat, Ioana plateste pentru niste burgeri si alte mici cheltuieli. Cine, ce suma are sa dea fiecaruia? Problema de clasa a doua, dar care devine tot mai complicata pe masura ce sumele se aduna, iar anumite cheltuielile sunt impartite numai la o parte din membrii grupului. Pentru asta e Splittr, aplicatie care functioneaza inclusiv offline.

Aplicatia este disponibila deocamdata doar pentru Iphone, dar vad ca urmeaza sa apara si varianta de Android.

split-1
split-2

split-3
split-4

*Fii la curent cu postarile mele. Nu pierde urmatoarele ponturi!

banner-full
banner-mobile
banner-mobile

2 Comments

  • Reply Ovidiu 27/02/2018 at 12:59

    Exista splitwise de cativa ani si o folosesc cu succes si pe iphone si pe android :p

  • Reply Andreea 07/03/2018 at 09:15

    Si noi tot Splitwise am folosit intre trei fete si o calatorie de aproape doua saptamani in Argentina. Tare mult ne-a placut si extraordinar de usor de folosit!

  • Leave a Reply