Promo

TransferGo, sau cum trimiti bani cu 1 euro, in si din strainatate

16/05/2018
viena-skyline

Mai tineti minte ca anul trecut va povesteam despre un serviciu inteligent de trimis bani din Romania catre alte tari din lumea asta larga si invers? Daca aveti rabdare sa va reimprospatati memoria, articolul il gasiti aici (link articol). Daca nu, va spun pe scurt despre ce este vorba.

Acum cativa ani, doi lituanieni aveau o companie care se ocupa cu importuri si exporturi. Facturi, plati, incasari, agitatie mare, specifice domeniului. La un moment dat, satui de comisioanele mari pe care le plateau si de greutatea cu care se mutau banii dintr-un cont in altul, ce au zis oamenii nostri! Ce ar fi sa facem un sistem mai simplu, transparent, si foarte important – mai ieftin – prin care sa transferam sumele de care avem nevoie? Si uite asa s-a nascut TransferGo, o companie de transfer international de bani online – in timp real si la costuri mici – pentru persoanele care doresc sa trimita bani, fara a plati taxele percepute de banci. Care apropo, sunt destul de mari.

Sistemul a tot avansat, s-a tot perfectionat si s-a ajuns astazi sa poti sa trimiti orice suma in strainatate cu un comision fix, care intre noi fie vorba, e modic.

Iata doua exemple. Trimiti 10.000 lei cuiva din Germania cu un comision de 4,99 lei. Acesta primeste la cursul de astazi suma de 2150,73 euro. Daca suma pleaca spre Marea Britanie, comisionul este acelasi, iar destinatarul banilor poate ridica 1893,45 lire sterline. Ca trimiti 10 euro, 100, sau 1000, comisionul este constant.

transfergo-10
transfergo-11

Pana acum ceva timp, din Romania nu se puteau efectua plati decat prin transfer bancar, ceea ce ingreuna putin procesul. Acum se poate plati direct cu cardul, si sunt disponibile si optiunile de transfer super rapid: astazi si acum (in 30 de minute).

De aici (link) poti descarca aplicatia TransferGo pentru iOS si Android. Prin intermediul acesteia, este mult mai usor si mai rapid sa trimiti bani oriunde te-ai afla si primesti notificari referitoare la parcursul banilor in timp real. 65% dintre tranzactiile din Romania se desfasoara prin intermediul aplicatiei TrasferGo. Se pot trimite bani catre statele Uniunii Europene, Canada, Australia, China, Filipine, Hong Kong, India, Israel, Turcia, Africa de Sud, Ucraina, Statele Unite, etc. TransferGo a facilitatat in primele trei luni ale acestui an, transferuri in valoare totala de peste 130 milioane de euro. Romanii au trimis, prin intermediul companiei, peste 20 de milioane de euro.

O sa ma intrebati probabil, pai si ce legatura au transferurile internationale de bani cu calatoriile? Va dau doar doua exemple. Vrei sa rezervi o vila la un particular in Grecia, iar acesta nu accepta plata cu cardul. Platesti prin TransferGO. Alt exemplu. Acum 3 luni mi-am cumparat cu rucsac de vacanta de la un brand care nu livra in Romania. I-am trimis banii unei prietene din Spania, mi l-a comandat ea, apoi mi l-a trimis prin posta. Sa auzim de bine si de vacante pe cinste!

 

* Blogul MihaiJurca.ro participa in campania de comunicare a serviciului de transfer international de bani online, TransferGo.

*Fii la curent cu postarile mele. Nu pierde urmatoarele ponturi!

banner-full
banner-mobile
banner-mobile

1 Comment

  • Reply Andrei 30/05/2018 at 10:37

    Nu oricum trebuie sa platesti costul transferului in contul lui TransferGo ?

  • Leave a Reply