mare

Bilete (mai ieftine) de toamna. Dubai 186 euro, Tenerife 129 euro, Creta 115

[image name=line]

M-am cam saturat de plecat din Bucuresti in luna august cand, inevitabil, incepe marea migratie. Asadar, pentru cei care se desprind de multime, avem asa:

 • Un Bucuresti – Dubai la inceput de octombrie cu Wizz Air. 187 de euro in cap pentru un zbor cu bagaj mic de mana. Masa, felicitarile si dansul costa suplimentar.
 • O combinatie de zboruri Ryanair spre Tenerife, pe final de noiembrie. Pretul, de zile mari (129 de euro). Micul inconvenient este escala de noapte de 6 ore de pe Madrid Barajas. Daca vrei lux, platesti mai mult. Se poate cumpara de pe Vola.ro.
 • In fine, Creta (sudul Greciei). Plecare pe 5 octombrie, retur pe 10 sau pe 13 octombrie cu Aegean Airlines. 115 euro costa, dar nu ai decat bagaj de mana inclus. La dus ai escala de 4 ore si jumatate in Atena, iar la retur de un singur ceas.

dubai-822

tenerife-129

creta-115

* Daca ti se pare util, te astept cu un like pe facebook.com/Mihajurca.ro. Multumesc!

Travel Designer & TV Presenter. Ponturi de calatorie pentru oameni ca tine.

3 Comments

 • Adrian

  Daca cumva te plictisesti 🙂 , ma poti ajuta si pe mine te rog cu un sfat/research legat de bilete de avion catre Sydney?
  Perioada ar fi 26 Dec-17 Ian, stiu ca de doua escale oricum nu scap , ma intereseaza destul de mult pretul fiindca o sa mai am de zburat intern pe acolo plus un flight catre NZ, imi bugetasem toate zborurile undeva la 2000 eur. Ce zici?

  Multumesc!

 • gogu

  Grija mare cu Tenerife! :)) …e teapa cu Tenerife Nord… de preferat daca tot mergi sa alegi Tenerife Sud! :)) ca deaia are 2 aeroporturi aceasta insula :)) urmatoarea mea calatorie Tenerife Sud ….yuhu :))))

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *