blue-air

Blue Air introduce check-in-ul gratuit la aeroport, din 28 august

[image name=line]

Si am o veste foarte buna pentru voi. Blue Air introduce incepand cu 28 august 2015, serviciul gratuit de check-in la aeroport, indiferent de ruta pe care veti calatori.

Pana acum, daca nu te inregistrai de acasa si nu tipareai boarding pass-ul, erai bun de plata in aeroport. Asta nu inseamna ca daca ai posibilitatea, nu e bine sa ti-l faci tot singur. Dai si mai putin de munca angajatilor din aeroport si economisesti si timp. In loc sa mai stai incolonat in fata desk-ului de check-in, mai bine bei o bere dupa zona de control de securitate.

Cine calatoreste numai cu bagaj de mana, se poate prezenta cu boarding pass-ul direct la poarta de imbarcare, cu 60 de minute inainte de decolare.

Ghiseele de check-in din Aeroportul International Henri Coanda (Otopeni) se deschid cu 3 ore si 30 de minute inainte de ora de decolare, pentru a fluidiza traficul si activitatea din cadrul Aeroportului Otopeni. Nu sunt ghisee dedicate pentru un singur zbor, astfel ca poti merge la oricare dintre ghiseele de check-in Blue Air.

 

* Foto header: Planespotters.net

Daca ti se pare util, te astept cu un like pe facebook.com/Mihajurca.ro. Multumesc!

Travel Designer & TV Presenter. Ponturi de calatorie pentru oameni ca tine.

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *