villas

Booking.com are cel mai mare site de vile, apartamente si case de vacanta

[image name=line]

Ca preferintele turistilor si modul de petrecere a timpului liber se schimba, nu mai e niciun secret. Pe vremea lui Ceasusescu erau cateva optiuni standard de petrecere a concediului: biletul de 12 sau 14 zile la Eforie, Sovata, Baile Herculane sau 1 Mai, mersul la socri – la tara – sau o excursie in URSS ori alt stat comunist din zona. Aacestea din urma erau variantele pentru “premianti”.

Daca iti spunea cineva atunci de ultra all-inclusive, de o saptamana prin podgoriile Toscanei, de noptile albe din nord – ca sa nu ies de pe continentul european – te uitai la el ca la masini straine si nu intelegeai ce vrea de la tine. Acum e greu sa alegi din bombardamentul cu oferte la care esti supus aproape zilnic. Vorba aia, bani sa fie!

Dupa succesul pe care l-au avut si il au cei de la Booking.com, echipa acestia a lansat un alt produs – Villas.com. Este un site de rezervari, dedicat celor care nu vor sa-si faca vacanta la hotel. Villas reuneste, dupa cum ii spune si numele, vile, case de vacanta, si apartamente. In total sunt vreo 161.600 de proprietati din 24.736 de destinatii turistice din lumea intreaga. Atatea erau la momentul la care am scris eu articolul, pentru ca numarul lor creste incontinuu.

Dar hai sa va arat ce am gasit, la o scurta cautare pe site (click pe poze pentru detalii):

  • Castello din Valle – un mic castel aflat in Toscana, la 30 de kilometri de Aeroportul din Florenta. 3 zile, in perioada 12-15 iunie costa 1200 de euro. In vila pot sta 8 persoane. Asta inseamna 300 de euro de cuplu pe 3 zile, ceea ce nu e rau pentru aceasta zona.

toscana-1

Foto: Booking.com

  • Corfu, Grecia. Vila cu piscina, 4 camere, 8 persoane, 459 euro pentru 3 nopti, in aceeasi perioada. Asta inseamna 115 euro pentru un cuplu.

corfu-1

Foto: Booking.com

  • Republica Dominicana. Un penthouse de toata frumusetea, pe plaja, cu 3 dormitoare. 3 nopti de cazare costa 661 de euro, deci 110 de persoana. Mai greu e cu ajunsul in zona. 😛

dominican

Foto: Booking.com

Mai multe locuri de vis o sa cautati voi. Tipul acesta de rezervare este foarte avantajos pentru grupurile mari. Cu 2-3000 de euro iei o mandrete de vila cu piscina pe o saptamana. Daca sunteti 8 sau 10 in grup, rezulta un pret mai bun decat daca ai asta la hotel.

Hai, sa auzim de bine! 🙂

* Daca ti se pare util, te astept cu un like pe facebook.com/Mihajurca.ro. Multumesc!

Travel Designer & TV Presenter. Ponturi de calatorie pentru oameni ca tine.

1 Comment

  • irina

    OMG, home-page-ul e identic cu airbnb :))
    Are si tripadvisoru’ site-ul lui de proprietati particulare, vorba ta, bani sa ai. Si timp, ca ai de unde alege :))

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *