klm-787

Cand clujeanul si olandezul isi unesc fortele. Bilete de avion cu plata in 3 rate

[image name=line]

Olandezii de la KLM, sustinuti puternic de clujenii de la Banca Transilvania, au introdus posibilitatea de a achita in 3 rate biletele de avion achizitionate online de pe website-ul www.klm.ro, cu cardul BT Flying Blue.

Persoanele care doresc sa calatoreasca cu KLM au acum optiunea de a achita biletul in 3 rate cu cardul BT Flying Blue. Pentru a beneficia de acest serviciu, in timpul rezervarii online, trebuie selectata optiunea de plata cu cardul de credit, iar ulterior, cea de plata cu cardul BT Flying Blue. Dupa efectuarea platii este necesara contactarea echipei call center  a Bancii Transilvania (0264.594.337, numar de telefon care apare si pe cardul BT Flying Blue) pentru solicitarea realizarii tranzactiei de 3 rate.

bt

Concurs BT Flying Blue pana pe 31 august

Toti cei care isi fac card BT Flying Blue pana la 31 august 2015, vor fi inscrisi automat intr-o tombola pentru doua bilete de avion la Amsterdam sau la Paris, beneficiind totodata de comision zero de emitere a cardului. Mai mult, daca efectueaza o prima cumparatura cu cardul pana la 30 septembrie 2015,  vor primi un numar dublu de Mile Premiu pentru prima plata, fata de oferta standard.

Gata, ce era de comunicat v-am comunicat! 🙂

 

* Foto header: KLM.com

Daca ti se pare util, te astept cu un like pe facebook.com/Mihajurca.ro. Multumesc!

Travel Designer & TV Presenter. Ponturi de calatorie pentru oameni ca tine.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *