vacante-sub-200-euro

Cele mai ieftine vacante. Unde poti sta o saptamana cu 200 de euro, vara aceasta

[image name=line]

Criza din ultimii ani ne-a facut sa fim foarte atenti la bugetul de vacanta. Ti-ai inchiriat vreodata un apartament, o vila sau o cabana la munte? Este, pentru multi, o varianta mult mai convenabila decat statul la hotel. Unde mai pui ca la hotel nu poti sa gatesti si va trebui sa mananci la restaurant sau in alte locuri in oras, prin urmare bugetul alocat meselor va creste substantial.

Exista numeroase site-uri care pun la dispozitie turistilor case de vacanta la preturi incepand de la cateva zeci de euro pana la zeci de mii de euro pentru cateva zile de sedere.

Am selectat pentru tine cateva “cazari” sub 200 de euro pe saptamana pentru doua persoane, de pe siteul Interhome. Daca ati stat mai ieftin poate imi dati si mie de stire!

1. Nendaz (Elvetia) – Pana pe 28 mai te costa 102 euro/saptamana o camera, apoi pretul sare la 152 euro/saptamana. In perioada 22-24 mai, pe booking.com, cea mai ieftina varianta de cazare este la 134 euro/2 nopti. Deci e superafacere.

2. Insula Lastovo (Croatia) – Liniste si relaxare la 10 metri de mare. Pana pe 22 iunie, pretul pentru o saptamana petrecuta acolo este mai mic de 200 de euro. In iulie mai creste pana la 269 euro/saptamana.

3. Le Barcares (Franta) – Este o localitate aflata langa Perpignan, in sudul Frantei, aproape de granita cu Spania. Poti sa faci si baie in Mediterana si sa urci si in Muntii Pirinei. Andorra este la 184 km. La final de mai, o saptamana costa 151 euro, apoi pretul ajunge la 267 euro/saptamana in iunie, dar tot este foarte bine pentru zona respectiva.

4. Tyrol (Austria) – Destinatie buna pe timpul verii pentru familiile cu copii mici. Nu este foarte cald, iar aer mai curat decat aici nici ca se poate. Pana pe 15 august, o saptamana costa 161 euro.

5. Greimerath (Germania) – Orasel aflat la 70 de kilometri de Luxemburg. Poti merge cu masina din Romania si sa te plimbi prin zona. Pana la Paris sunt 400 km (din care 336 pe autostrada).

6. Bukowina-Czarna Gora (Polonia) – O cabanuta superba situata in Muntii Tatra, sudul Poloniei, la granita cu Slovacia. De aici se poate ajunge la Cracovia (100 km). Pretul este de 174 euro/saptamana, la inceput de iunie.

7. Schonach (Germania) – Un punct excelent pentru a face excursii de o zi. Poti merge la Lacul Konstantz, Stuttgart, Strasbourg (Franta), dar mai ales la Europa Park, al doilea parc de distractii din Europa, dupa Disneyland. Pana la Basel (Elvetia) sunt 119 km. Pana la jumatatea lui iunie platesti 193 euro pentru o saptamana de cazare.

8. Marina di Bibbona (Italia) –  Apartament cu 2 camere (pot sta 4 oameni in el) situat pe costa de vest a Italiei, la 800 de metri de mare. 200 euro/saptamana, la inceputul lui iunie.

[wpsgallery]

Daca e sa trag o concluzie, cele mai multe locuri unde te poti caza cu mai putin de 200 de euro pe saptamana se afla in Croatia, zona de munte (Austria & Elvetia), zona Pirineylor francezi si in Germania. La preturile pe care le-ai vazut mai sus se mai pot adauga, uneori, taxe pentru curateniea finala, dar cresterea tarifului nu este exagerata.

Travel Designer & TV Presenter. Ponturi de calatorie pentru oameni ca tine.

4 Comments

 • Alex Neagu

  Interesant e ca nu ai ales nicio destinatie din Grecia sau Turcia.

  • Mihai Jurca

   Nu am scris pentru ca sunt destule informatii disponibile despre aceste tari, dar promit ca o sa postez si ceva despre ele, lucruri mai putin cunoscute. Ca de mare si plaja se ocupa la kilogram agentiile de turism. 🙂

 • Nicky

  Interesante oferte, de urmarit!

 • Dana

  Destinatii interesante! Preturi ofertante! Multumim pentru idei si adrese!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *