autobuz-sevilla

Cum te deplasezi low-cost cu autocarul, in Spania. Bilete de la 5 euro

[image name=line]

In luna mai iti povesteam despre o companie de transport din Marea Britanie care vinde bilete de autocar cu preturi pornind de la o lira. Ai auzit bine. 1 lira!

Azi iti spun despre modul in care poti calatori low-cost cu autocarul prin Spania. Dar ma tem ca pretul acela de o lira nu vei putea sa-l gasesti. Dar parca nici 5 euro nu e deloc mult pentru un drum de peste 7 ore intre Madrid si Barcelona, nu? In conditiile in care in Spania trenul este destul de scump.

Asadar, compania de transport se numeste ALSA (Automóviles Luarca, S.A.), iar acestea sunt rutele pe care merg autocarele ei.

harta-alsa

Am avut ocazia sa calatoresc acum doi ani cu ALSA, intre Cordoba si Sevilla. Conditiile sunt bunicele. Acum nu te astepta sa mergi cu autocarul echipei Steaua! 😛 Sunt ok pe trasee de pana in cateva ore. Nu stiu cum as reactiona la un drum de 7 ore. Dar daca vrei economie, mergi cu autocarul. Esti “boss”, iei trenul.

Daca stii ca pleci in Spania, si ai si datele in care vei calatori intre anumite orase, intri la ei pe site si iti iei biletul online la pret promotional. Iata cateva exemple:

  • Barcelona-Valencia, de la 5 euro
  • Madrid-Zaragoza, de la 5 euro
  • Malaga-Granada, de la 5 euro

alsa-bus-1

La pretul de 5 euro se mai adauga o taxa https://www.mihaijurca.ro/wp-content/uploads/concerte-1.jpgistrativa de 1 euro.

alsa-bus-2

Te las pe tine sa te joci si sa descoperi si alte trasee si tarife. 🙂

 

* Daca ti se pare util, te astept cu un like pe facebook.com/Mihajurca.ro. Multumesc!

Travel Designer & TV Presenter. Ponturi de calatorie pentru oameni ca tine.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *