Travel tips Uncategorized

Dubai Miracle Garden – cea mai mare gradina cu flori naturale din lume

21/02/2014
miracle-garden-dubai-1
[image name=line]

Doar ce a trecut Valentine’s Day, si uite ca bate la usa 1 Martie. Un nou motiv de cumparat si oferit flori. Si cand spun flori, ma gandesc prima oara la Olanda, la lalele. Apoi, la cele 45 de milioane de flori expuse in cea mai mare gradina din lumeDubai Miracle Garden.

Daca ajungi in Dubai in perioada februarie-mai, este un loc pe care nu trebuie sa il ratezi. Deschisa in aprilie 2013, gradina miraculoasa, asa cum ii spune numele, a atras deja milioane de turisti. Panselute, muscate si galbenele (pentru ca aceste specii de flori rezista cel mai bine la temperaturile ridicate din Dubai) sunt aranjate in diferite forme: masini, inimioare, ceasuri, delfini. Turistii din Asia mai ales, sunt fascinati de aceste creatii. Vin cu mic, cu mare, sa admire ce are mai de pret de oferit aceasta gradina. E un loc unde poti sa iti petreci aproximativ 2 ore dintr-o zi, poti sa faci poze si sa cumperi cateva suveniruri.


Cum ajungi acolo?

Gradina se afla in Dubailand, o zona la marginea orasului, pe langa Jebel Ali. Exista metrou care te poate duce acolo, insa de la statia de metrou e indicat sa iei un taxi pentru vreo 10 minute, ca sa nu mergi prin desert, la o temperatura de 30 de grade in aceasta perioada, mai mult de o ora.

Intrarea costa doar 20 de dirhami (echivalentul a 4 euro) si programul este de la 9 dimineata la 9 seara. Suficient timp pentru toata lumea. Daca alegi totusi sa vizitezi acest loc in weekend ( program de la 9 dimineata la 11 seara), asteapta-te sa fie plin de indieni si pakistanezi galagiosi si cu multi copii.

PONT: tine minte ca la arabi weekendul inseamna vineri si sambata!

Distractie placuta!

miracle-garden-4

miracle-garden-3

miracle-garden-5

miracle-garden-1

miracle-garden-2
* Daca ti-a placut, te astept cu un like pe pagina  facebook.com/Mihajurca.ro.  Multumesc!

*Fii la curent cu postarile mele. Nu pierde urmatoarele ponturi!

banner-full
banner-mobile
banner-mobile

1 Comment

  • Reply Diana 18/09/2020 at 13:05

    Buna.
    Ce statie de metrou este in apropiere de Miracle Garden? eu as intentiona sa iau hop and off bus pana acolo

  • Leave a Reply