baterie

Gadgeturile din bagajul de vacanta (episodul 2) – Bateria iWalk

[image name=line]

A sosit momentul sa deschid din nou geanta cu gadgeturi de vacanta. Daca saptamana trecuta ti-am povestit despre camera de actiune Sony, vine acum randul bateriei portabile. Daca nu exista, cred ca o inventam eu. 😛

E mica – de dimensiunea unei palme – relativ usoara (vreo 250 de grame) si are un design de prima clasa. iWalk 10000 mAh este un acumulator numai bun ca sa il iei dupa tine (incape in buzunar) si sa iti incarci dispozitivele mobile.

Hai sa-ti spun ratiunea pentru care l-am cumparat! Fiind mai mereu plecat in excursii, am obiceiul sa “abuzez” de telefonul mobil pentru a face poze si a naviga pe internet. Plus GPS-ul mereu conectat, care iti mananca bateria cum ai spune peste. Acum conectez telefonul la aceasta baterie printr-un cablu USB (USB la intrarea in baterie, mini USB in telefon) si am scapat de probleme! As fi bun de teleshopping, nu? 😛

baterie-3

Cand o cumperi, bateria are in pachet acest cablu, dar si unul special pentru Ipad/Iphone. Asa ca mai mereu telefonul sta conectat la baterie, gratie cablului destul de lung (poti tine incarcatorul in haina sau in buzunarul de la pantaloni si sa vorbesti la telefon simultan sau sa faci poze). Vezi mai jos, cablul acela care “atarna” din mine!

baterie-4

Daca stai la o terasa sau faci pauza pe o banca, poti conecta doua telefoane la baterie, pentru ca sunt 2 iesiri USB. Numai ca una este de 2,1 A (deci incarca mai repede), iar cealalta de numai 1 A (incarca ceva mai greu). Dar iti faci treaba. In total, cred ca incarci de vreo 4-5 ori un telefon pana sa epuizezi energia din baterie. Insa garantat nu vei ajunge la acel moment intr-o singura zi, iar noaptea pui din nou bateria la incarcat, iar a doua zi e ca noua!

baterie-1

La capitolul specificatii mai pot trece lanterna, care lumineaza foarte bine (cerculetul din poza de mai sus). Mai multe detalii gasesti aici.

baterie-2

“Ghidusia” asta poate fi cumparata de pe Amazon. Iti recomand sa urmaresti Amazon.co.uk (varianta britanica) pentru a nu plati taxe vamale. Daca o iei din SUA trebuie sa platesti vama, atunci cand soseste coletul. In America e vreo 100 de dolari. Eu am prins o oferta si am dat cu tot cu transport vreo 230 de RON pe ea. Depinde de norocul cu care esti inzestrat.

In Romania nu stiu sa se gaseasca. Daca ai vazut-o, da-ne si noua de veste!

* Daca ti se pare util, te astept cu un like pe facebook.com/Mihajurca.ro. Multumesc!

Travel Designer & TV Presenter. Ponturi de calatorie pentru oameni ca tine.

2 Comments

  • GadgetWorld

    2,990 ฿ un pret destul de piperat, nu crezi? De 10.000 de mAh si la aprox 250 de grame gasesti si in Romania cu maxim 100 de euro.

    • Mihai Jurca

      Acolo am exemplificat aparatul. Am spus și am dat și link, ca e bine de luat de pe Amazon.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *