vacanta-ieftina-100-euro-avion

Inca un model de vacanta ieftina. Roma + Paris + Bruxelles = 108 euro

[image name=line]

Octombrie este o luna excelenta pentru calatorii, deoarece biletele de avion se gasesc la preturi avantajoase, iar vremea este inca destul de buna in multe parti ale Europei.

Iata o posibila excursie, bazata pe simulari reale, facute pe site-urile companiilor aeriene. Fiecare segment de zbor de mai jos poate fi gasit in galeria foto (captura de pe site).

tabel-excursie-ieftina

  1. Bucuresti-Roma. Zbor cu compania low-cost Wizzair. Plecarea este in ziua de 15 octombrie – ora 6:30 – de pe Aeroportul Henri Coanda Otopeni. In acest tarif nu este inclusa taxa pentru bagajul de cala.
  2. Roma-Paris. Zbor operat de Ryanair. Tariful de 14,70 euro este disponibil pentru ambele zboruri ale companiei iralndeze din ziua de 17 octombrie. Am preferat cursa de seara pentru a avea posibilitatea de a sta 3 zile “pline” in Roma.
  3. Paris-Bruxelles. Intre cele doua capitale se merge cu trenul de mare viteza Thalys. Cel mai bun tarif gasit pentru ziua respectiva este de 29 de euro. Celelalte bilete sunt disponibile la 39, 49, 59 de euro. Calatoria dureaza 1:36 ore. Plecarea este programata pentru data de 21 octombrie (luni) la prima ora, deoarece cu o zi inainte (duminica) biletele erau mai scumpe.
  4. Bruxelles-Bucuresti. Ultimul zbor, cel de intoarcere, este operat de Blueair. Avionul pleaca de pe aeroportul principal din Bruxelles si nu din Charleroi – asa cum e la alte companii low-cost.

In concluzie, cele 3 zboruri + un drum cu Thalys-ul te costa 108 de euro daca nu ai bagaj cu tine (bagaj de cala), sau 162 euro cu tot cu valiza.

[wpsgallery]

* Acesta nu este un articol promotional! Preturile prezentate sunt valabile la data publicarii articolului. Daca ti-a placut, te astept cu un like pe facebook.com/Mihajurca.ro. Multumesc!

Travel Designer & TV Presenter. Ponturi de calatorie pentru oameni ca tine.

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *