indian-wells-1

Am fost la Indian Wells, sa o vedem si sa o sustinem pe Simona Halep

E 2:40, ora Californiei. Obositi, dar incantati dupa tot ceea ce am vazut la Indian Wells. De abia am revenit in Los Angeles, dupa un drum de 2 ore din mijlocul desertului, si parca nu pot merge la culcare pana nu va arat cateva poze de la meciul Simonei cu Naomi Osaka.

Meciul, probabil l-ati vazut. Echilibrat in primele 7 game-uri, dupa care s-a rupt, iar Simona nu a mai castigat nimic pana la final. Arena de la Indian Wells si organizarea, in schimb, absolut senzationale. Imaginati-va ca acest complex sportiv de la Indian Wells este construit taman in desert. Dar de indata ce te apropii de el, peisajul devine tot mai rafinat. Parcarile, deloc ieftine (25 de dolari pentru fiecare masina), pot gazdui mii de autoturisme. Sunt terenuri imense, cu iarba tunsa exact ca pe terenurile de golf. Chiar ma contraziceam cu restul echipei cand am ajuns la arena, si eram gata sa pariez ca este mocheta pe jos si nu iarba, la cat de bine era tunsa.

In interiorul parcului care gazduieste competitita, o organizare exemplara. Am avut nevoie de fix 10 minute ca sa intram si sa ajungem la locurile noastre. Iar stadionul principal de la Indian Wells este a doua cea mai mare arena outdoor din lume. Scuze daca sunt putin incoerent, insa sunt rupt dupa o zi de umblat, mai cu seama ca la dus am facut mai bine de 4 ore din Los Angeles in Indian Wells, un drum de pana in 180 de kilometri, toti pe autostrada. Mai bine de jumatate din drum era rosu pe Waze, si vorbim de un drum care are pe anumite segmente si 6-7 benzi pe sens. Totul, bara la bara, nu stiu daca ati mai vazut vreodata asa ceva.

In orice caz, rezultatul final este mai putin important. Faptul ca am vazut-o pe a noastra la cateva zeci de metri distanta, si ca am putut sa o incurajam cu cate un Hai Simona!, rostit din suflet, este mai important decat orice. Si pentru noi, si pentru ea. Turnee au mai fost, turnee vor mai fi. Poate data viitoare, Simona o sa castige. De aceea e frumos sportul.

Pozele si v-am pupat! Noapte buna! Sau zi buna, dupa caz.

indian-wells-2
indian-wells-3

indian-wells-4

indian-wells-6
indian-wells-5

indian-wells-8
indian-wells-7

indian-wells-9

indian-wells-10
indian-wells-11

Travel Designer & TV Presenter. Ponturi de calatorie pentru oameni ca tine.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *