LAST MINUTE. 5 bilete de avion sub 500 de lei pentru Craciun si Revelion

[image name=line]

Sa iti spun ca in perioada sarbatorilor de iarna biletele de avion sunt mai scumpe decat in orice alta perioada a anului e ca si cum ti-as reconfirma ca la noi in tara, iarna, ninge.

M-am jucat un pic in dimineata asta cu motoarele de cautare de bilete de avion. Si mi-am fixat ca obiectiv preturi de cel mult 110 euro (500 de lei), asa ca de criza.

 

1. De Craciun ai putea merge la Viena, cu Austrian Airlines. Pret mai mic de 99 de euro nu ai cum sa gasesti la compania nationala austriaca. E tariful promotional de baza. E musai sa pleci pe 22 decembrie dimineata si sa revii pe 28,29 sau 30 decembrie. Altfel, e mai scump. In pret este inclus si bagajul de cala.

bilet-avion-craciun-viena

 

2. As putea face o “aroganta” de Revelion, mergand la Londra. 2-3 zile, ca oricum nu e vreme de haladuit prea mult pe afara. Plecare cu Ryanair pe 29,30 sau 31 decembrie si neaparat retur pe 1 ianuarie, atunci cand nu zboara (aproape) nimeni.

In acest pret e inclus numai bagajul de mana, dar timpul e destul de scurt la destinatie. Nu stiu daca merita sa mai dai banii si pe cel de cala. Gandeste-te ca ai putea pleca pe 31 si te-ai putea intoarce pe 1. Fara cazare. Aventura, nu altceva! 😛

bilet-avion-revelion-londra

 

3. Si tot la Ryanair, suna bine Dublin-ul. Plecare eleganta dupa Craciun, pe 26 seara, si retur pe 1 ianuarie. Pretul total este de 110 euro.

bilet-avion-revelion-dublin

 

4. Acum o varianta pentru cei care nu vor sa fie plecati de acasa nici de Craciun, nici de Revelion. Am gasit la Wizz Air un bilet de avion spre Roma, cu plecare pe 26 decembrie si retur pe 29 seara.

bilet-avion-craciun-roma

 

5. In fine, cel mai ieftin bilet pe care il mai poti gasi, pare cel spre Bruxelles Charleroi, tot cu Wizz Air. Cu 338 de lei pleci pe 26 si revii pe 31 decembrie, chiar inainte de Revelion. In Bruxelles nu ai ce sa faci atatea zile, dar ai la 2 ore de mers cu trenul si Parisul si Amsterdamul.

bilet-avion-craciun-bruxelles

 

* Foto header: © Robwilson39 | Dreamstime.comDublin, Ireland Photo

Daca ti se pare util, te astept cu un like pe facebook.com/Mihajurca.ro. Multumesc!

Travel Designer & TV Presenter. Ponturi de calatorie pentru oameni ca tine.

2 Comments

  • Alexandru Sintu

    Si eu m-am gandit la treaba asta 🙂

  • Catalin

    Preturile sunt foarte bune, dar nu ma gandesc decat la un singur lucru. Nu poti pleca singur de revelion sau craciun la Londra sau in alta parte, ci cu iubita/iubitul, sotia/sotul si astfel preturile se dubleaza. Mai pune o cazare si ceva mancare si deja nu mai este ieftin, dar macar petreci sarbatoarea in alt mediu si tot este frumos.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *