schita-new-york

Model de zbor cu Norwegian la New York, la 432 de euro de persoana

[image name=line]

Foarte scurt! Nu va tin mult, pentru ca poate mai trebuie sa gatiti, sau mai aveti cumparaturi de facut. Un pont care se potriveste de minune celor care locuiesc in vestul Romaniei.

Compania Norwegian are un pret foarte bun pentru zborurile Budapesta – New York. Astfel, in ianuarie si februarie gasesti bilete dus-intors cu 432 de euro. E drept, ca in aceasta suma este inclus numai bagajul de mana clasic, de 10 kilograme. Cu tot cu bagaj de cala ajungi la 535 de euro, un pret pe care il gasesti la companiile nationale doar la promotie.

norwegian-new-york-1

Orarul de zbor este avantajos. La dus, prin Stockholm, ai o escala de 2 ore si 15 minute, dupa care urmeaza zborul cu Boeing 787 Dreamliner. Returul dureaza 10 ore si 35 de minute, cu o escala scurta, de 1h 35m in Londra.

norwegian-new-york-2

 

* Foto header: © Scusi | Dreamstime.comNew York City At Night Photo

Daca ti se pare util, te astept cu un like pe facebook.com/Mihajurca.ro. Multumesc!

Travel Designer & TV Presenter. Ponturi de calatorie pentru oameni ca tine.

2 Comments

  • alex

    E aprox. 535 euro biletul in ianuarie, combinatie Tarom + KLM/Air France, cu o durata de zbor de circa 4 ore, cu tot cu escala in Amsterdam/Paris. Deci varianta cu Norwegian nu e neaparat una geniala… Poate doar pentru cei care stau la granita cu Ungaria…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *