vacanta-ieftina-1-decembrie

O vacanta ieftina incepe cu un bilet de avion ieftin. Idei pentru 1 decembrie

[image name=line]

Anul acesta, ziua nationala a Romaniei nu mai “cade” bine. E duminica! Asta inseamna ca ziua aia libera pe care mai tot romanul o avea, se duce pe apa sambetei. Nu mai zic de anii cand 1 decembrie era joia sau martea. Iti mai luai liber si vinerea sau lunea si faceai o vacanta de toata frumusetea de 4-5 zile. In fine, lucram cu ce avem.

Am intrat azi pe site-urile companiilor aeriene low-cost (numai low-cost) si am trecut in revista aproape tot ce misca – de fapt, zboara – in perioada cu pricina.

Cursele pot pleaca joia sau vinerea si au ca data de intoarcere duminica (1 decembrie), lunea si in foarte putine cazuri ziua de marti (3 decembrie).

Cursele din fotografiile 1,2,3,4,5,12,13,14 sunt operate de Wizzair.

Cursa 6 apartine easyJet.

7,8,9 si 11 sunt de la Blue Air, iar numarul 10 este un zbor Air Berlin.

[wpsgallery]

Mi-a atras atentia in mod deosebit zborul Bucuresti-Nisa la 110 euro (foto 11). Este o perioada perfecta de a merge pe Coasta de Azur. Nu este frig, nu mai e la fel de aglomerat ca vara si ai loc sa te plimbi in voie. Plecarea este joi seara la 17:15, asta inseamna ca ai mai avea nevoie doar de ziua de vineri libera de la serviciu.

Din centrul tarii sunt oferte bune catre Budapesta din Tirgu Mures (foto 13) si spre Venetia Treviso din Cluj-Napoca (foto 14).

Daca as avea timp, as da o fuga si pana la Londra (foto 6). Pretul oferit de easyJet este foarte bun, pentru un bilet cumparat cu doua saptamani inainte de plecare.

Din Timisoara este o oferta buna de tot catre Paris (foto 5). Cu banii astia nu ajungi din Bucuresti la Budapesta, cu trenul.

In fine, la acelasi pret, este eterna Roma (foto 4) – plecare vineri dimineata, retur luni dimineata.

In preturile afisate mai sus nu este inclus bagajul de cala – intre 15 si 20 de euro/segment de zbor, in functie de companie. Dar nu stiu daca ai nevoie de el pentru un city break de 3 zile.

 

* Acesta nu este un articol promotional. Preturile prezentate sunt valabile la data publicarii articolului. Daca ti se pare util, te astept cu un like pe pagina  facebook.com/Mihajurca.ro.  Multumesc!

Travel Designer & TV Presenter. Ponturi de calatorie pentru oameni ca tine.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *