Travel tips Uncategorized

Obrazul subtire, cu Small Luxury Hotels se tine! Alternativa la Booking.com

13/05/2014
small-luxury
[image name=line]

Turistii o apuca pe calea turismului de nisa! Si ma bucura asta. Grecia si Turcia sunt frumoase, dar parca mai trebuie si altceva. Statul pe sezlong cat e ziulica de mare e relaxant si nu a omorat pe nimeni. Dar nici de rafting sau zburat cu balonul cu aer cald nu am auzit pe cineva sa se planga.

Incet, incet, si la noi, oamenii vor cauta variante noi de petrecere a timpului liber. S-au dus vremurile cand luam “bilet” de 14 zile – prin nu stiu cate interventii – pe litoralul Marii Negre.

Daca esti deshis la nou, iti propun un site: Small Luxury Hotels of the World. Din denumirea lui iti dai seama cu ce se ocupa: cazari mai … “altfel”. Este un loc unde poti gasi cazari luxoase, chic, la preturi care pornesc de pe la 100 de euro. Evident ca se muleaza perfect pe vacantele romantice.

Mi-a placut faptul ca nu sunt adaugate hoteluri “la gramada” ca pe site-urile de booking mass market. Daca vrei sa mergi in Suedia, spre exemplu, vei gasi numai 2-3 hoteluri. Dar stii sigur ca sunt bune. Cel mai bine arunci tu un ochi pe lista destinatiilor disponibile.

Pentru fidelizarea cumparatorilor, cei de la SLH au gandit un club. Odata ce ai comandat prima vacanta de la ei, esti inscris automat in club si ai un upgrade la camera comandata. Dupa ce ai si stat in hotelul rezervat, primesti alte beneficii: late check-out (poti parasi camera mai tarziu), mic dejun pentru 2, s.a.m.d. Dupa ce ai stat de 5 ori in hoteluri rezervate prin SLH, ai si o noapte gratuita. Poti citi mai multe aici.

Eu am folosit anul trecut sistemul, in timpul unui city break si pot spune ca am fost multumit. Acum, daca nu gasesti disponibilitate in perioada aleasa, nu te apuca sa injuri! Lucrurile bune sunt in cantitate limitata. šŸ™‚

[wpsgallery]

* Foto header: slh.com. Daca ti se pare util, te astept cu un likeĀ peĀ facebook.com/Mihajurca.ro.Ā Multumesc!

*Fii la curent cu postarile mele. Nu pierde urmatoarele ponturi!

banner-full
banner-mobile
banner-mobile

No Comments

Leave a Reply