tap-portugal

OFERTA Tap Portugal. 15% reducere pe toate destinatiile. Lisabona 170 de euro si New York la 479

[image name=line]

UPDATE 06.01.2015.

TAP Portugal vine la inceput de an cu o noua oferta, similara celei de acum doua saptamani, inainte de Craciun. Reducerile sunt tot de 15% din pretul total al biletelor. Se schimba doar codul de reducere. Acesta este NYEARPROMO, in loc de XMASPROMO.

Biletele pot fi cumparate numai azi si maine (6 si 7 ianuarie 2015).

Mare atentie! Reducerea se aplica numai la zborurile operate de TAP Portugal, nu si de partenerii companiei. Deci, daca vrei sa gasesti bilete reduse spre Lisabona, bifeaza optiunea “numai zboruri directe”.

_________________________________________________________

Companiile aeriene fac mai rar promotii de Craciun. Pentru ca e de la sine inteles ca omul numai bani de vacanta nu (prea) mai are in aceasta perioada a anului. Insa ce anunta TAP Portugal suna tare bine. In zilele de 22 si 23 decembrie, toate destinatiile operate de TAP beneficiaza de 15 % reducere din tariful final, cu taxe incluse.

Va trebui sa intri de luni pe site-ul companiei, sa iti gasesti zborul preferat, sa aplici codul de discount XMASPROMO, iar sistemul iti va calcula pretul final, cu reducere.

Este 100% sigur ca ai cumparat cel mai ieftin bilet posibil daca ajungi la tarifele din tabelul de mai jos.

tarife-tap

Perioada calatoriei trebuie sa fie intre:

  • 15 ianuarie – 11 februarie 2015
  • 22 februarie – 19 martie 2015
  • 7 aprilie – 31 mai 2015

Stand de vorba cu cei de la TAP Portugal, am aflat ca pentru destinatiile long si medium haul (Brazilia, SUA, Columbia, Panama, Venezuela, Maroc, insulele Capului Verde) si insulele Azore, pentru care nu exista conexiune in aceeasi zi, compania ofera cazare cu mic dejun inclus la Lisabona si serviciul de transfer intre aeroport – hotel – aeroport, incadrul programului „Bom dia Lisbon”. In cazul in care innoptarea este necesara pe ambele sensuri de calatorie se poate uza de aceasta facilitate si la dus si la retur.

Pentru a beneficia de aceasta facilitate, se va transmite un email cu detaliile rezervarii, ulterior emiterii biletului de calatorie, pe adresa tap-ro@ceaviation.eu.

 

UPDATE (22 decembrie). Iata si un tarif validat pe ruta Bucuresti-Lisabona.

oferta-tap-promo

 

* Foto header: © Elkamilo | Dreamstime.comPortugal TAP – Airlines Plane Photo

Daca ti se pare util, te astept cu un like pe facebook.com/Mihajurca.ro. Multumesc!

Travel Designer & TV Presenter. Ponturi de calatorie pentru oameni ca tine.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *