Revelion la Viena. Avion la 101 euro si niste apartamente foarte dragute

[image name=line]

Repede, pentru ca se vinde, si nu mai avem despre ce povesti. Revelion la Viena. Parca nu e cel  mai rau lucru care ti s-ar putea intampla.

Propunerea mea de azi graviteaza in jurul tarifului de 101 euro pentru un bilet dus-intors Bucuresti – Viena. Poti pleca pe 29 decembrie, cu oricare din cele 4 curse zilnice ale companiei. Sunt la acelasi tarif. Returul este pe 3 ianuarie. Tot la acest tarif am gasit si o cursa de dus pe 28 seara, dar nu stiu daca merita sa mai platesti o noapte de cazare in plus. 

In pretul afisat mai intra numai un bagaj de mana de 8 kg, desi Austrian Airlines este o companie de linie. Pentru bagaj de cala de 23 de kilograme se mai platesc 15 euro in plus / segment.

Link Austrian Airlines: www.austrian.com

austrian-revelion

Hai sa “lipim” si o cazare. Mi-a placut in mod special un apartament de pe Booking.com – Urban Flats Vienna Neubau. Are 45 mp, si este situat langa statia de metrou Burggasse-Stadthalle. Pare cea mai buna dintre variantele ieftine disponibile in acea perioada.

Cost pentru 5 nopti: 375 euro/2 persoane

Link hotel: Urban Flats Vienna Neubau

apartament-viena

Foto: Booking.com

Altfel, o camera in perioada respectiva pe Booking.com, incepe de pe la 65-70 de euro/noapte/2 persoane.

Pe AirBnb.com gasesti niste apartamente de sta mata-n coada la preturi mai bune. In plus, daca intri pe linkul de mai jos, obtii un voucher de 23 de euro, valabil la prima achizitie de pe AirBnb.com. Cand tu il folosesti, AirBnb imi va da si mie aceeasi suma pentru a o folosi ulterior. Deci suntem amandoi castigati.

Link voucher 23 euro: AirBnb.com

 

* Foto header: Wikimedia Commons

Daca ti se pare util, te astept cu un like pe facebook.com/Mihajurca.ro. Multumesc!

Travel Designer & TV Presenter. Ponturi de calatorie pentru oameni ca tine.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *