Unde ai putea merge de 1 mai cu avionul, cu bilete sub 100 de euro

[image name=line]

Se simte ca se apropie sezonul de vara, pentru ca biletele de avion sunt din ce in ce mai sus ca nivel de pret. De abia am reusit sa mai validez 4 curse low-cost, cu preturi sub 100 de euro, pentru week-endul de 1 mai. La companiile de linie preturile sar bine de limita de 100 de euro.

1. Milano, cu Wizz Air. Pretul pentru un bilet cu plecare vineri dimineata (1 mai) si retur luni dimineata (4 mai) costa 88 de euro, doar cu bagaj mic de mana.

2. Bruxelles, tot cu Wizz Air. Pleci vineri dimineata si revii duminica dimineata. E timp fie pentru 2 zile pline in Bruxelles, fie pentru o deplasare catre Gent si Bruges. Pretul – 448 RON (cu un euro peste suta, dar ma iertati).

3. Doncaster/Sheffield, cu Wizz Air. 97 de euro pentru un bilet cu plecare vineri seara si retur luni seara. Aeroportul se afla exact in “inima” UK si poate servi ca punct de plecare spre orase mai mari, precum Manchester sau Leeds.

4. Madrid, cu Ryanair si Wizz Air. Plecare cu operatorul irladez vineri seara si retur cu Wizz-ul duminica seara. Prinzi 2 zile “pline” la destinatie (plecarea spre Bucuresti fiind la 21:15 ora Spaniei). Pretul e de 50,99 + 49,99 = 100,98 euro.

1mai-1

1mai-2

1mai-3

1mai-4

 

* Daca ti se pare util, te astept cu un like pe facebook.com/Mihajurca.ro. Multumesc!

Travel Designer & TV Presenter. Ponturi de calatorie pentru oameni ca tine.

2 Comments

  • Carmen

    Sa nu uitam si BLUEAIR care de regula are tarife mai mici fata de wizz…

    • Mihai Jurca

      Eu l-as uita. Nu am gasit nimic sub 100 de euro pentru perioada respectiva. Desi am incercat.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *