Promo

30 Octombrie: Ryanair deschide baza la Bucuresti

16/02/2016
ryanair-header

Ryanair, compania low-cost irlandeza, a anuntat astazi deschiderea unei noi baze in Romania, la Bucuresti. Baza din Capitala urmeaza sa fie deschisa incepand cu 30 octombrie, cu 2 zile inainte de data la care Ryanair va incepe operatiunile si in baza din Timisoara, anuntata luna trecuta.

Baze Ryanair la Bucuresti si Timisoara din toamna 2016

Ryanair a “pornit” de astazi si versiunea in limba romana a site-ului, www.ryanair.com/ro/ro. Michael O’Leary, CEO-ul companiei Ryanair sustine chiar in aceste momente o conferinta de presa la Bucuresti.

Baza din Bucuresti va avea alocate 3 aeronave iar de pe Aeroportul Otopeni vor fi operate rute catre: Milano, Bologna, Bruxelles, Dublin, Londra, Madrid, Roma, la care se adauga si Atena si Timisoara. Baza din Bucuresti va avea 90 de rute saptamanale si va sustine peste 1000 de locuri de munca pe OTP.

Baza din Timisoara va avea alocata o aeronavă si va fi operaționala tot incepand cu 1 Noiembrie. De pe aeroportul din Timisoara vor fi operate 7 noi rute catre Berlin, Bruxelles Charleroi, Dusseldorf Weeze, Frankfurt Hahn, Londra Stansted, Milano Bergamo, dar și o nouă rută catre București cu o frecvență de două zboruri pe zi. Prima bază romanească a Ryanair va servi 575,000 de noi clienți pe an, respectiv va susține 430 de locuri de munca, conectate activitatilor Aeroportului Internațional Timișoara.

Ryanair asigura transportul calatorilor in peste 190 de destinatii din intreaga lume.

Operatorul si-a propus sa devina pana in 2024 cea mai mare companie aeriana low cost la nivel global care sa detina 500 de aeronave si sa ajunga la un numar de 160 de milioane de pasageri. Printre principalii concurenti ai companiei se numara Wizz Air si EasyJet.

*Foto header: Ryanair

*Fii la curent cu postarile mele. Nu pierde urmatoarele ponturi!

banner-full
banner-mobile
banner-mobile

1 Comment

  • Reply Lucian 17/02/2016 at 09:42

    Cam scump bagajul de cala, pentru Londra: 20 kg, 35 euro?

  • Leave a Reply