Promo

Cum stii unde gasesti cea mai ieftina camera de hotel, plus bani inapoi la rezervare

18/06/2017
promo-bonusway

Hotelscombined.com este un comparator de tarife pentru camerele de hotel. Vrei sa stai la hotelul X atunci cand pleci in vacanta, dar nu esti sigur daca pretul gasit deja de tine este este cel mai mic cu putinta.

Atunci poti sa intri pe Hotelscombined.com, scrii numele hotelului, perioada in care vei fi plecat, iar motorul cauta acea camera pe cateva sute de site-uri de rezervare, iti spune unde este cel mai mic pret si te redirectioneaza catre acel site pentru a face rezervarea.

Daca nu ai deja un hotel favorit, scrii direct orasul unde vrei sa mergi, datele calatoriei, iar in continuare procedezi la fel. Vei observa ca cele mai mici preturi nu sunt mereu pe binecunoscutul Booking.com.

Eh, la aceasta economie pe care deja o faci, se mai pot adauga 4-5% cashback (bani inapoi) pentru acea rezervare.

In acest an s-a lansat si in Romania Bonusway.ro. Este un sistem de cashback care functioneaza foarte simplu. Te autentifici cu pagina de Facebook sau cu emailul, alegi site-ul de pe care vrei sa cumperi, si cauti camera de hotel dorita. La fiecare achizitie, primesti un comision. In cazul in care cumperi de pe Hotelscombined.com acesta este de 5%, iar in cazul Booking.com, comisionul este de 4%. Sunt singurele site-uri de profil din sistem, cel putin deocamdata.

O sa intrebi – dar de unde vin banii acestia de comision? Ii parasuteaza cineva pur si simplu? Nu. Este vorba despre afiliere. Pentru ca cei de la Bonusway.ro te-au adus ca si client pe Booking.com sau Hotelscombined.com, aceste site-uri platesc un comision de afiliere catre Bonusway. Iar ei ii pastreaza o parte, iar cealalta ti-o dau tie.

Si inca o precizare. Daca esti client Genius (10% reducere la anumite hoteluri) la Booking.com (ai reduceri la anumite hoteluri), pornind la cumparaturi prin intermediul Bonusway.ro, nu iti pierzi beneficiile.

bonusway-2

 

Cum sa obtii bonus la cumparaturi online?

Pasii pe care trebuie sa ii urmezi pentru a obtine bonus la cumparaturi sunt:

1) Inregistreaza-te pe Bonusway.ro.

2) Selecteaza magazinul dorit din lista de magazine.

3) Acceseaza magazinul si plaseaza comanda. In final, primesti bonus!

Daca accesati site-ul de pe linkul www.bonusway.ro/mihaijurca, Bonusway va ofera 10 lei bonus de inregistrare cadou. Inregistrarea se face extrem de simplu, cu ajutorul Facebook sau a contului de email.

Exista magazine faine si in alte categorii – Elefant.ro, Flanco, AVON, Carturesti.ro, Fashion Days, Zoot.ro, etc. Toate bonusurile se duc in acelasi cont. Bafta la cumparaturi!

* Blogul MihaiJurca.ro participa in campania de comunicare a sistemului de cashback Bonusway in Romania.

bonusway-3

*Fii la curent cu postarile mele. Nu pierde urmatoarele ponturi!

banner-full
banner-mobile
banner-mobile

2 Comments

  • Reply Mirela Buzatu 30/06/2017 at 11:34

    Am utilizat cu succes Bonusway.ro. Multumim ca ne informezi in permanenta despre noutatile din domeniul turistic.

  • Reply Viorel Stanescu 21/07/2017 at 14:32

    Daca am rezervat o camera la hotel, fiind directionat de la bonusway catre booking, iar plata se face la hotel, mai primesc bonusul ?

  • Leave a Reply