prognoza-meteo-vreme-romica-jurca-31

Prognoza meteo 19-25 august. Zile cu 36 de grade in Banat si in Lunca Dunarii

[image name=line]

Luni si marti, in tara, vremea va fi predominant frumoasa si calduroasa, caniculara dupa amiaza in zonele de campie din vest si sud, unde va fi si disconfort termic. Maximele vor ajunge pana in jurul a 36 de grade in Banat si in Lunca Dunarii.

De miercuri, incepand, in vest, nord, centru si la munte, vor fi unele innorari, posibilitati de averse si descarcari electrice, dar foarte putine, iar temperatura aerului va marca o scadere, pana la valori apropiate de normal, insa normalul pentru aceasta perioada de august este de cald.

In restul teritoriului, vremea va fi insorita si calduroasa. In conditiile in care umiditatea din aer ramane scazuta, variatiile noapte – zi vor fi mari si mai ales diminetile vor fi placute spre racoroase.

La Bucuresti, cerul ramane mai mult senin, dimineata va fi racoare, iar la amiaza foarte cald, 34…35 de grade maxime luni si marti, iar dupa aceea in jur de 33 de grade.

Litoralul se mentine insorit si cald cu temperaturi in aer de 21…23 de grade,  dimineata, 28…31 de grade la amiaza, iar in apa marii vor fi 25…26 de grade.

Text : Romica Jurca – meteorolog ANM

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *