aplicatie-air-france

Aplicatia mobila Air France are un look nou. Cum se pot “ingheta” tarifele de pe mobil

[image name=line]

Fiind abonat la newsletter-ele mai multor companii aeriene, eram invitat zilele trecute sa testez noua aplicatie mobila a celor de la Air France. Pai, daca te roaga “omul”, nu e frumos sa il refuzi. Nu?

[wpsgallery]

Si trebuie sa recunosc ca are tot ce-i trebuie. Iti poti personaliza traseul de la start pana la destinatie (cauti cursele, vezi care sunt cele mai mici tarife, poti face check-in-ul pe telefon, iti alegi locul in avion, poti modifica rezervarea, etc).

Doua lucruri m-au atras insa in mod deosebit:

1. Designul minimalist. Arata nu bine, ci foarte bine. Fonturile (scrisul) alese sunt foarte usor lizibile si elegante, valoare care caracterizeaza brandul AF. Se poate schimba si background-ul (vezi ultima poza din galeria de mai sus).

2. “Inghetarea tarifelor”. Ei bine, asta e partea care probabil te va interesa cel mai mult. Sa zicem ca esti la serviciu si intr-o pauza cauti un bilet Bucuresti-Paris, ca sa-i faci o surpriza doamnei. Alegi cursele si ai optiunea sa “ingheti” tariful pentru 24 de ore, gratuit! Adica ai o zi ca sa te gandesti daca vei lua sau nu biletele respective. Intre timp, cei de la AF iti garanteaza faptul ca pretul gasit nu se va modifica, chiar daca se mai cumpara o gramada de locuri pe cursa respectiva.

Daca faci “inghetarea de tarif” de pe calculator, platesti 5 euro (pentru 72 de ore). Deci avantaj sa folosesti aplicatia.

amanare-plata

Cum ti se pare? Ii mai trebuie ceva?

af

* Daca ti se pare util, te astept cu un like pe facebook.com/Mihajurca.ro. Multumesc!

Travel Designer & TV Presenter. Ponturi de calatorie pentru oameni ca tine.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *