haina-de-calatorie

Pentru zboruri low-cost. Jacheta cu care nu mai ai nevoie nici de bagaj de mana

[image name=line]

Cred ca te-ai cam saturat de toate companiile aeriene low-cost care modifica an de an conditiile de calatorie, din dorinta de a mai economisi cativa euro la fiecare pasager. Te-ai saturat de companiile care te taxeaza la fiecare suta de grame in plus pe care o constata la bagajul tau.

Ideea pe care ti-o prezint astazi s-a nascut, se pare, in Marea Britanie, unde Ryanair-ul taxeaza la sange orice. Niste baieti destepti s-au gandit cum pot pacali companiile aeriene pentru a nu mai plati bagaj de cala, sau chiar de mana acolo unde acesta nu e gratuit. Asa ca au inventat “haina minune” – o jacheta care iti permite sa stochezi in ea 2 perechi de jeansi, 6 tricouri, ciorapi, laptop, telefon, portofel, s.a.m.d.

Ideea este ca la check-in, companiile nu pot refuza imbarcarea pasagerilor care au cinci cojoace pe ei desi afara sunt 35 de grade. La noi, la Wizzair, esti obligat sa iti bagi absolut tot ce ai in geanta (laptop, telefon, punga din duty free).

Sa revenim la aceste haine. Iata cum arata ele!

  • varianta “cu mini-sifonierul in spate” – pui peste 10 kilograme de bagaje fara probleme in ea; costa 30 de lire sterline cea pentru femei, respectiv 35 cea de barbati

  • varianta “nu e geanta, e haina” – o impachetezi ca pe un bagaj, iar la aeroport o iei pe tine; haina. evident!

 

Concluzia

Cu aceste haine chiar vei vedea Milano, Bruxellul, Parisul si Barcelona cu 140 de euro pentru ca nu vei mai avea nevoie de bagaj de cala. In plus, la o asemenea calatorie platesti cam 15 euro/bagaj cala * 4 zboruri = 60 euro. Deci amortizezi pretul hainei la o singura “iesire”.

Daca nu ai incredere in haina si mergi cu bagaj de cala, ar fi bine sa-ti arunci un ochi peste cele mai interesante moduri de a-ti aranja lucrurile in valiza

 

* Acesta nu este un articol promotional! Daca ti-a placut, te astept cu un like pe facebook.com/Mihajurca.ro. Multumesc!

Travel Designer & TV Presenter. Ponturi de calatorie pentru oameni ca tine.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *