avion-tarom-2

Promo TAROM de Dragobete. Bilete la 99 de euro catre destinatiile externe

[image name=line]

Repede, pentru indragostiti si nu numai! TAROM continua cu succes, sper, seria de oferte. Compania aeriana nationala anunta un nou set de bilete la 99 de euro, cu toate taxele incluse, catre unele destinatii externe operate de companie.

 • Oferta este valabila pentru plecarile efectuate in perioada 19-26 februarie 2015.
 • Oferta este valabila pe toate rutele directe operate de TAROM cu avioane proprii, între Romania si orice  destinasie externa: intre Bucuresti si Amman, Amsterdam, Atena, Barcelona, Beirut, Belgrad, Bruxelles, Budapesta, Chisinau, Dubai, Frankfurt, Geneva, Istanbul, Londra, Larnaca, Madrid, Moscova, Munchen, Nisa, Paris, Praga, Roma, Salonic, Sofia, Stockholm, Tel Aviv, Valencia, Viena; intre Iasi si Londra (Luton), Bologna, Roma (Fiumicino), Tel Aviv, Torino, intre Sibiu si Munchen, intre Cluj – Napoca si Viena.
 • Perioada minima de sedere la destinatie este de 4 zile sau noaptea de sambata spre duminica. Perioada maxima de sedere la destinatie este de 14 zile.
 • Biletele pot fi achizitionate de site-urile www.tarom.ro şi m.tarom.ro,  de la agenţiile proprii TAROM şi agentii autorizati IATA.
 • La aceasta oferta, locurile sunt limitate.

tarom-dragobete

“Marca romaneasca, cu traditie, TAROM va invita de Dragobete sa calatoriti cu bilete începând de la 99*euro/ pentru o calatorie dus-intors cu toate taxele incluse. Oferta este valabila pe toate rutele directe operate de TAROM cu avioane proprii, intre Romania si orice  destinatie externa. Sarbatoarea romaneasca a iubirii, Dragobetele este un bun prilej de a transmite aprecierea noastra tuturor celor care aleg compania TAROM ca partener de calatorie “, a declarat Christian Heinzmann, Director General TAROM.

Din pacate nu am timp acum sa si validez cateva trasee, dar va rog pe voi sa lasati la sectiunea comentarii ce rute ati gasit si ce dificultati ati intampinat. Merci si bafta la cumparaturi! 🙂

 

* Foto header: © Ice962 | Dreamstime.com – Tarom Airbus A318 Photo

Daca ti se pare util, te astept cu un like pe facebook.com/Mihajurca.ro. Multumesc!

Travel Designer & TV Presenter. Ponturi de calatorie pentru oameni ca tine.

11 Comments

 • Mari

  Vrajala.. nu gasesc nici o cursa asa ieftina Cluj-Paris si nici Bucuresti-Paris data 22.02.2015-24.02.2015.

  • Mihai Jurca

   Domnișoară, știți sa citiți condițiile călătoriei? Asta asa, înainte sa aruncați cu pietre. 😉

  • Georgiana

   Cât de prost sa fii sa nu știi sa numeri câte zile sunt de pe 22 pana pe 24? Și nu înțeleg dacă e vrajala sau vrajeala!:))

  • adriana

   pt bucuresti paris 21-22 feb sunt bilete promo!

 • Gabriela

  Din pacate nici de la Buc la Milano nu se gaseste nimic din 20 in 24 feb. Pe site-ul tarom.ro nu iti arata nici datele.

 • Ioana

  Buna,

  Prima data am vazut postul cu oferta de 99 Euro aici si am crezut ca am parte de un mic miracol (planuiam o excursie in primavara de o luna). Nu are rost sa spun ca s-a dovedit o greseala de zile mari sa incerc sa beneficiez de aceasta oferta (desi am cunoscut si cazuri fericite 🙂 in conditiile in care site-ul lor a avut erori si banii au fost retrasi, dar biletele nu au fost rezervate.

  Inteleg aceste lucruri, se pot intampla, dar departamentul lor de relatii cu clienti a fost extrem de neinformat. Ne-au plimbat de la banca la agentie si inapoi. Ne-au trimis un mail pe care sa il avem in cazul in care cei de la banca ni-l cer doar atunci cand am insistat sa avem ceva scris.

  Recomand nervi de otel pentru cei care vor sa se incumete.

 • Laur

  Barcelona, 20-23 febr, 99 euro
  merci

 • Natalie

  Am cumparat bilete pentru Barcelona cu 99 euro! 🙂 deci promotiile sunt reale, trebuie doar sa stii sa cauti si sa te duca putin capul …Multumesc! altfel nu aflam 🙂

 • Natalie

  Aa, si gasisem si pentru Dubai si Praga, tot cu 99 euro…:)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *