Promo Uncategorized

Promotie Air France KLM. 559 de euro biletul spre Havana si Rio de Janeiro

18/03/2015
havana-rio
[image name=line]

Avem programe “Prima casa” si “Prima masina”. In ritmul in care se succeda ofertele spre Asia si America Centrala si de Sud, nu m-ar mira sa auzim si de “Prima vacanta in Cuba” sau in Brazilia.

Fratia Air France – KLM vine cu o noua oferta “tzapana” – 559 de euro, dus-intors, cu toate taxele incluse, spre Rio de Janeiro si Havana. Deci Brazilia si Cuba.

7 zile, incepand de astazi (18 Martie 2015), aveti la dispozitie pentru a va cumpara biletele.

Perioadele de calatorie sunt, dupa cum urmeaza:

  • Rio de Janeiro: inceperea calatoriei intre 18 Martie – 30 Mai, cu mentiunea ca perioada de intoarcere se intinde pana pe 7 Iulie.
  • Havana:  perioada de calatorie este intre 15 Mai – 30 Iunie si 15 August – 30 Septembrie, iar perioada de intoarcere este intre 1 Iunie – 15 Iulie si 1 – 20 Septembrie.

Merita mentionat un aspect important. Daca vrei sa ramai cateva zile in Paris sau Amsterdam (acolo unde faci escala, in functie de compania cu care zbori), fie la dus, fie la intoarcere, o poti face gratuit.

M-am jucat putin in sistemul de rezervari si am validat la repezeala tarifele minime. Ba chiar am gasit un pret de 555 de euro spre Rio de Janeiro. Ce e in minus, nu se fluiera! 🙂

Te poti juca fie pe airfrance.com, fie pe klm.com. Obtii aceleasi tarife.

rio-555

havana-559

 

* Daca ti se pare util, te astept cu un like pe facebook.com/Mihajurca.ro. Multumesc!

*Fii la curent cu postarile mele. Nu pierde urmatoarele ponturi!

banner-full
banner-mobile
banner-mobile

No Comments

Leave a Reply