hot

TravelPony. Site de rezervari care promite cele mai mici preturi de pe piata

[image name=line]

Stau cateodata si ma gandesc ca in materie de site-uri de rezervari hoteliere, “apa calda” s-a cam inventat deja. Ce apare nou, sunt de regula reinterpretari ale conceptelor deja existente, cu mici modificari pe ici, pe colo.

Totusi, am dat peste ceva cu adevarat interesant. Travel Pony este un site care vinde cazari mai ieftine decat in alta parte. Cum este posibil acest lucru? Pai baietii astia spun ca ei nu investesc in publicitate, drept urmare, pretul camerelor este mai mic decat la altii.

Si o sa spui: bine, bine, dar cum aude lumea de ei? Simplu. Nu poti vedea preturile camerelor pana nu te loghezi cu contul de Facebook sau cu un cont special facut. Cand vrei sa finalizezi rezervarea, esti pus sa alegi reteaua sociala pe care share-uiesti deal-ul gasit (Facebook, Twitter sau LinkedIn). Astfel, mesajul se imprastie, iar prietenii tai afla de Travel Pony.

 

Cum functioneaza Travel Pony

Acum fac o simulare. Am ales sa stau la Stockholm, pentru o noapte, intre 21 si 22 iulie 2014.

sthm

Travel Pony imi ordoneaza hotelurile din sistem –  care nu sunt la fel de multe ca pe alte site-uri – in functie de cea mai mare reducere. Cel mai ofertant hotel pare a fi Scandic Sergel Plaza.

sthm-2

Pe Booking.com, acelasi hotel, in perioada aleasa, costa cel putin 161 USD.

sthm-3

Urmeaza rezervarea si bifarea unei retele sociale pe care sa dam SHARE la pontul gasit. Daca nu vrei sa vada lumea ce pui la cale, poti bifa optiunea “promit ca le spun prietenilor” despre Travel Pony.

sthm-4

Plata se face cu cardul bancar.

In concluzie, Travel Pony e altceva. Iti spun din capul locului ca nu am rezervat pana acum cu ajutorul acestui site – fiind infiintat in vara lui 2013 – dar il voi incerca pe viitor.

Stii pe cineva care a rezervat aici? Cum ti se pare conceptul?

 

* Daca ti se pare util, te astept cu un like pe facebook.com/Mihajurca.ro. Multumesc!

Travel Designer & TV Presenter. Ponturi de calatorie pentru oameni ca tine.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *