Viza SUA, viza Canada. Harta care iti arata in ce alte tari ai nevoie de viza

[image name=line]

“Imi trebuie viza daca merg in America? Dar pentru Canada?”. Sunt intrebari frecvente pe care le aud in stanga si in dreapta. Raspunsul este categoric: DA! Dar pentru Camerun sau Laos este nevoie de viza?

Site-ul VisaMapper.com este o resursa excelenta pentru cei care doresc sa afle daca au sau nu nevoie de viza daca merg intr-o anumita tara. In acest fel, daca esti comod, poti evita destinatiile care nu sunt la un click distanta (rezervarea unui bilet de avion).

Pagina este foarte simpla si intuitiva. Introduci tara din care esti, iar harta se transforma.

vize

Asa arata harta pentru noi, romanii. Putem calatori fara probleme in special in Europa si America Centrala si de Sud.

viza-romania

Daca esti norvegian, atunci harta vizelor arata cam asa.

viza-norvegia

Mai rau e sa loicuiesti in Uzbekistan. In afara de fosta Uniune Sovietica, Ecuador si Turcia, locuitorii acestei tari au nevoie de viza mai peste tot.

viza-uzbekistan

In fine, Somalia. Nu mai e nevoie de niciun comentariu.

viza-somalia

Totusi, acest site este orientativ. Cel mai bine, daca pleci undeva, ar fi sa verifici pe site-ul Ministerului Afacerii Externe daca ai sau nu nevoie de viza pentru statul respectiv.

 

* Foto header : Wikimedia Commons. Daca ti-a placut, te astept cu un like pe pagina  facebook.com/Mihajurca.ro.  Multumesc!

Travel Designer & TV Presenter. Ponturi de calatorie pentru oameni ca tine.

1 Comment

  • alian diana

    If we go to a country from central or South America ..without visa…and if we want to go to USA did will we need a visa from our home country or from the country where we are in centar/south America? I hope you can answer me to gmail beacouse I don’t have a email acount. Thank you.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *