Travel tips

Google Maps. Cum faci o lista cu obiective, pe care apoi o dai si prietenilor

22/05/2017
madrid-aerial-view

De cate ori nu vi s-a intamplat sa fi fost intr-un oras in vacanta, sa-l vizitati, sa va simtiti bine, iar la cateva luni, prietenii vostri cei mai buni sa plece in acelasi loc si sa va ceara detalii despre locurile pe care le-ati vizitat?

Si incepi sa le povestesti. Mergeti la muzeele X si Y, apoi la galeria Z. Cele mai faine piete sunt aia si aia, dar daca tot ajungeti in nordul orasului nu ar fi rau sa intrati si la stadionul echipei W. Cum se scrie? W… i… sla Cracovia. Aaa, gata, am gasit!

E mult mai simplu sa le trimiti amicilor o lista facuta in Google Maps. Hai sa vezi cum se face. Ia telefonul in mana si deschide Google Maps. Cauta un prim obiectiv. Dupa ce l-ai gasit, click pe el (in josul ecranului), apoi Save si ti se deschide o caseta cu mai multe optiuni. Du-te la ultima + New List. Da un nume listei, apoi Create. Si tot asa cu alte obiective, pana pe lista apar toate locurile pe care vrei sa le recomanzi.

La final te duci in Your Places (click pe meniul hamburger de stanga sus – cele 3 liniute), apoi Saved, click pe cele 3 punctulete din dreptul listei dorite si Share List cu cine vrei tu. Omul primeste lista, click pe ea si o are deja in Google Maps si o poate folosi in vacanta. Listele pot fi vazute si offline, desi de acum inainte internetul nu va mai fi o problema atunci cand esti in roaming.

Am facut pentru voi o lista cu 15 locuri faine de vizitat in Madrid, ca tot am fost de curand in capitala Spaniei, ca sa va dati seama cum functioneaza povestea.

Lista obiective – I Love Madrid.

lista-madrid

*Fii la curent cu postarile mele. Nu pierde urmatoarele ponturi!

banner-full
banner-mobile
banner-mobile

1 Comment

  • Reply Cum gasesti noi destinatii faine de vacanta, cand inspiratia nu te mai ajuta. Tips and Tricks 01/08/2019 at 10:08

    […] pentru vacanta. Trece toate locurile pe care vrei sa le vizitezi pe Google Maps cu steluta (vezi aici cum faci asta) si incepe sa cauti pe orice site de cazare. Vezi ce optiuni ai. Unde este cel mai avantajos sa […]

  • Leave a Reply