hotel-tonight

Hotel Tonight. Mai aveti o camera? Nu am unde sa dorm la noapte

[image name=line]

In 2012 am facut un mic tur al Europei Centrale. Am zburat la Praga, am inchriat o masina, si am plecat pe traseul Frankfurt – Strasbourg – Munchen – Tirol (Austria) – Udine – Ljublijana – Viena si retur in Praga. Faptul ca niciodata nu stiam unde voi dormi doua nopti la rand, facea excursia parca mai interesanta, ca sa nu zic palpitanta. Ne uitam seara pe harta si alegeam destinatia pentru a doua zi.

 

N-am hotel. Unde dorm la noapte?

Pe vremea aceea nu stiam insa de aplicatia Hotel Tonight. O “jucarie” pentru Iphone si Android, care iti da cele mai bune oferte last minute de cazare, pentru noaptea care urmeaza. Si se lauda ei ca sunt si cele mai bune din punct de vedere finanicar. Am comparat preturile cu cele de pe celebrul booking.com si pare-se ca au dreptate.

Regula de baza: nu cauta niciodata in aplicatie hoteluri intr-un anumit oras, inainte de ora 9 dimineata (ora locala a hotelului) pentru ca nu vei vedea nimic (ultima foto din galerie). Doar trebuie facut un “inventar” al camerelor ramase, nu? 🙂

Am ales un hotel in Atena – Piraeus Theoxenia. Un hotel elegant, nu am ce spune, la 72 de euro pentru noaptea urmatoare. Aplicatia imi spune ca la check-in mi se va comunica si tipul de camera. Probabil in functie de disponibilitate, dar am citit diverse review-uri in care clientii se declarau satisfacuti de ceea ce primeau.

Pot vedea si amplasarea hotelului pe o harta si un lucru bun, dar si cateva detalii suplimentare despre hotel, cum ar fi:

  • Camera: 30 mp
  • Preturi minibar: Heineken – 5 euro, Absolut – 7 euro
  • Produse cosmetice (de baie) – Carven
  • Un fel de mancare: intre 12 si 25 de euro
  • Parmesan Risotto – 12 euro

Urmeaza plata cu cardul si sa ajung la hotel, cand oi avea timp. 😛

Plus: camerele last minute pot fi si cu 70% mai ieftine

Minus: aplicatia nu acopera toata lumea asta, dar gasesti majoritatea oraselor mari.

[wpsgallery]

* Daca ti se pare util, te astept cu un like pe facebook.com/Mihajurca.ro. Multumesc!

Travel Designer & TV Presenter. Ponturi de calatorie pentru oameni ca tine.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *