Travel tips Uncategorized

Oferta KLM, valabila numai astazi! Bucuresti – Amsterdam la 95 de euro

16/09/2014
klm-plane
[image name=line]

Oferta excelenta a celor de la KLM. Astazi, si numai astazi – 16 septembrie – puteti rezerva bilete de avion pe ruta Bucuresti – Amsterdam la pretul de 95 de euro, cu taxele incluse. Nu-mi amintesc sa fi vazut vreodata un asemenea pret spre Amsterdam. Cred ca este o premiera.

Am reusit, din prima, sa validez un week-end prelungit. Plecare vineri dupa-amiaza din Bucuresti si retur luni seara. Pentru alte date, te poti juca pe site-ul KLM, care are un sistem prietenos de booking.

klm-95-euro

Asta este numai incalzirea pentru perioada promotionala care incepe joi, 18 septembrie, si care va dura pana pe 23 septembrie. Atunci, vor fi reduse preturile biletelor spre multe destinatii intercontinentale. Acea campanie Doar 6 Zile despre care am mai scris eu.

Pana la startul acestei campanii, adica astazi si maine, puteti intra pe www.destinatiatadevis.ro, unde se desfasoara un concurs care are ca premiu 2 bilete spre Curacao (Caraibe).  Participarea la concurs presupune selectia si trimiterea unei carti postale avand ca tema un vizual cu o destinatie exotica. Apoi un juriu va selecta 10 carti postale. Marea finala are loc miercuri (17 septembrie) pe terasa de la Mall Promenada – ora 18.30.

klm-95

 * Foto header: KLM. Daca ti se pare util, te astept cu un like pe facebook.com/Mihajurca.ro. Multumesc!

*Fii la curent cu postarile mele. Nu pierde urmatoarele ponturi!

banner-full
banner-mobile
banner-mobile

2 Comments

  • Reply Promotie KLM. Incearca Zanzibar, Bangkok, Cancun sau NY! | Mihai Jurca 18/09/2014 at 08:45

    […] ziua sa, KLM a vandut o gramada de bilete spre Amsterdam cu numai 95 de euro. Se intampla […]

  • Reply Bing 19/09/2014 at 13:45

    wizzair are bilete intre 25 si 40 euro

  • Leave a Reply