klm-plane

Oferta KLM, valabila numai astazi! Bucuresti – Amsterdam la 95 de euro

[image name=line]

Oferta excelenta a celor de la KLM. Astazi, si numai astazi – 16 septembrie – puteti rezerva bilete de avion pe ruta Bucuresti – Amsterdam la pretul de 95 de euro, cu taxele incluse. Nu-mi amintesc sa fi vazut vreodata un asemenea pret spre Amsterdam. Cred ca este o premiera.

Am reusit, din prima, sa validez un week-end prelungit. Plecare vineri dupa-amiaza din Bucuresti si retur luni seara. Pentru alte date, te poti juca pe site-ul KLM, care are un sistem prietenos de booking.

klm-95-euro

Asta este numai incalzirea pentru perioada promotionala care incepe joi, 18 septembrie, si care va dura pana pe 23 septembrie. Atunci, vor fi reduse preturile biletelor spre multe destinatii intercontinentale. Acea campanie Doar 6 Zile despre care am mai scris eu.

Pana la startul acestei campanii, adica astazi si maine, puteti intra pe www.destinatiatadevis.ro, unde se desfasoara un concurs care are ca premiu 2 bilete spre Curacao (Caraibe).  Participarea la concurs presupune selectia si trimiterea unei carti postale avand ca tema un vizual cu o destinatie exotica. Apoi un juriu va selecta 10 carti postale. Marea finala are loc miercuri (17 septembrie) pe terasa de la Mall Promenada – ora 18.30.

klm-95

 * Foto header: KLM. Daca ti se pare util, te astept cu un like pe facebook.com/Mihajurca.ro. Multumesc!

Travel Designer & TV Presenter. Ponturi de calatorie pentru oameni ca tine.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *