cover-site

Planuri de final de an. Blog nou, poze noi, proiect nou de travel

Vesti bune pe final de an. De 2 luni lucrez de zor la noul www.mihaijurca.ro. Au trecut deja 2 ani si jumatate de cand am lansat blogul si se impun cateva schimbari. Daca in februarie 2013, 86% din traficul pe site venea de pe calculatoare (desktop-uri), intre timp lucrurile s-au schimbat. 60% dintre cei care imi citesc blogul, o fac acum pe telefonul mobil. Asa ca e nevoie de poze mai mari, de o navigare mai usoara si de continut adaptat fiecarui device (mobil, tableta, desktop).

Lansarea noului concept va avea loc in luna decembrie. Ca sa fiu sincer cu voi, treaba la blog e aproape gata, dar nu am terminat lucrul la proiectul de travel pe care il voi lansa tot cu aceasta ocazie. O sa fie ceva fain, vei vedea! Si folositor! Si le dau drumul “la pachet”.

Saptamana trecuta am facut si niste poze pentru ce are sa urmeze. Ramane sa le mai ferchezuim un pic, sa alegem ce ne place si zbang cu ele in “online-ul romanesc”.

Azi si maine nu te mai intelegi cu mine. Sunt focusat pe Black Friday-ul de anul acesta. Urmaresc 2 obiective pentru aparatul foto de vacanta – Canon EOS 70D – cu care am facut si pozele de blog (le vezi mai jos). Nici nu vreau sa ma gandesc ce comportament voi adopta daca nu intra la reduceri! 😛

S-a zis cu vacantele in care faceam poze chiar si cu telefonul. Acum trebuie lucrat la calitate! Poza cu aparatul, ii activez functia Wi-Fi, poza ajunge imediat pe mobil, este editata si … pe Instagram cu ea.

Ca tot am pomenit de aceasta retea. Pe viitor intentionez ca o parte importanta din comunicarea mea sa se mute pe contul de Instagram. Nu de alta, dar Facebook-ul a inceput sa ma cam oboseasca. Si se demodeaza.

Iar la capitolul plecari, in program figureaza cateva zile la Florenta (la inceput de decembrie) si o alegere (mult prea) dificila pentru luna ianuarie. Azore si Tenerife sunt pana acum in pole position.

canon-1

canon-2

canon-4

* Daca ti se pare util, te astept cu un like pe facebook.com/Mihajurca.ro. Multumesc!

Travel Designer & TV Presenter. Ponturi de calatorie pentru oameni ca tine.

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *