prognoza-meteo-vreme-romica-jurca-66

Prognoza meteo 13-19 ianuarie. Iarna numai in calendare si in aceasta saptamana

[image name=line]

Iarna fara zapada si „Gerar” fara ger. Tot asa va evolua vremea din tara noastra, in aceasta saptamana, cand, valorile termice se vor situa peste cele ce ar fi normale in aceasta perioada, foarte ridicate la deal si la munte, precum si in regiunile vestice.

La nivelul intregii tari, in zilele viitoare, cele mai multe din valorile maxime de temperatura se vor incadra intre 4 si 12 grade. Minimele nocturne, vor fi scazute, preponderent negative, la noapte (luni / marti), apoi vor creste, asa incat, usor sub 0 grade vor mai fi joi dimineata doar in estul Transilvaniei, izolat in Moldova, zona deluroasa a Olteniei si a Munteniei, precum si in Carpatii Meridionali si Orientali.

In vestul tarii, incepand de miercuri, vor fi innorari si ploi slabe, pe arii restranse, iar in zonele joase de relief din sud si est, posibilitati de ceata, in orele diminetii si noaptea, asociata trecator cu burnita. Tot in vestul tarii, dar si in Dobrogea si zona montana inalta, vor fi unele intensificari ale vantului.

 

Text : Romica Jurca – meteorolog ANM

Travel Designer & TV Presenter. Ponturi de calatorie pentru oameni ca tine.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *