aripa-ryanair

Promo Ryanair. Oferte excelente catre Londra, Bruxelles, Italia, Dublin si Madrid

[image name=line]

Salutare, salutare! Ryanair, al mai mare operator low-cost european, implineste 30 de ani. Asta inseamna party! Si promotii.

Acestea sunt preturile de la care poti incepe sa-ti croiesti drum catre una din cele 7 destinatii deservite de companie, din Bucuresti.

1985-ryan

Evident ca trebuie sa mai adaugi si returul. Din pacate sunt in aeroport si nu am suficient timp sa validez prea multe tarife. Dar iata ce am gasit pentru voi. Preturile includ numai bagaj mic de mana. Pentru bagaj de cala se plateste suplimentar. Rezervarile trebuie facute pana pe 12 iulie 2015. Perioada de calatorie este cuprinsa intre septembrie 2015 si ianuarie 2016.

  • Londra – 55 euro (in luna noiembrie)
  • Bruxelles – 36 euro (tot in noiembrie)
  • Madrid – 72 euro (noiembrie)

londra-55

 

bruxelles-36

madrid-72

P.S. Daca gasiti preturi mai bune, lasati va rog un comentariu mai jos, cu datele si pretul. Multam fain!

 

Foto header: © Paop | Dreamstime.com – Ryanair Wing Photo

Daca ti se pare util, te astept cu un like pe facebook.com/Mihajurca.ro. Multumesc!

Travel Designer & TV Presenter. Ponturi de calatorie pentru oameni ca tine.

2 Comments

  • angel

    Preturile sunt ok, eu personal am călătorit pe destinațiile acestea mult mai ieftin. Pe de alta parte astept ca Ryanair sa intre mult mai serios pe Bucuresti, noutăți low cost ca Atena, Lisabona, poate chiar Maroc, de ce nu?! Prea joaca safe…

  • Andreea

    Sincer chiar nu înțeleg de ce nu prea se găsesc foarte multe oferte la low cost sI pentru Germania…hai sa zicem ca ar fi blue-airul dar mă scot din sărite ca una e afișat pe site și alta e în agentie. Ca sa nu mai pun la socoteala și tariful de pe site-ula lor pentru modalitatea de plata. Spre exemplu…Pentru luna septembrie 2015 pentru 2 pers. Din București-Stuttgart și retur cu un singur bagaj de cala, pe site costa în jur de 1000 Ron iar când socrii mei s-au dus la agenție a 2-a zi după ce văzusem preturile, ca sa cumpere biletele s-au trezit ca erau vreo 1200 și ceva de lei. Iar fata de acolo le-a spus ca sunt afisate pe net preturile mai ieftine doar așa ca o strategie de marketing ca sa atragă clienții… Mda… mai bine e la vola.ro ca știi măcar de la început cât costa și gata ;). Toate cele bune Îți doresc și cât mai multe plimbari!!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *