TAROM

Promo TAROM. Destinatiile externe la 84, 104, 124 si 144 de euro

Dupa succesiunea de oferte din ultimele zile, iata ca si compania nationala TAROM anunta tarife promotionale cu ocazia Zilei Nationale a Romaniei.

Destinatiile TAROM au fost impartite in 4 categorii de tarife, dupa cum urmeaza:

  • 79 Euro dus-intors (toate taxele incluse) pentru calatorii din Bucuresti catre Atena, Istanbul, Larnaca , Roma, Salonic, Sofia si din Iasi catre Istanbul;
  • 99 Euro dus-intors (toate taxele incluse) pentru calatorii din Bucuresti catre Belgrad, Bruxelles, Budapesta, Chişinau, Viena si din Iasi catre Bologna, Roma, Torino;
  • 119 Euro dus-intors (toate taxele incluse) pentru calatorii din Bucuresti catre Amsterdam, Frankfurt, Geneva, Londra, Moscova, Munchen, Praga, Stockholm si Valencia, din Cluj catre Viena, din Iasi catre Londra, Munchen si din Sibiu catre Munchen;
  • 139 Euro dus-intors (toate taxele incluse) pentru calatorii din Bucuresti catre Amman, Barcelona, Beirut, Dubai, Madrid, Nisa, Paris, Tel Aviv si din Iasi catre Tel Aviv.

Oferta este valabila pentru calatoriile dus-întors efectuate in perioada 10 ianuarie – 29 februarie 2016, cu plecare din Romania si este supusa unor termene si conditii (durata sederii la destinaţie intre 2 si 14 zile, modificari permise cu plata unor diferente tarifare si a unei taxe de 50 euro, restituirea nu este permisa). Preturile nu includ taxa de serviciu – 5 euro.

Perioada de vânzare este 28 noiembrie – 1 decembrie 2015.

Exista si o chichita la aceasta oferta, ca sa nu injuri de mama focului. Biletele la aceste preturi pot fi gasite numai pe versiunea mobila a siteului TAROM. Daca esti la un calculator poti intra pe m.tarom.ro si e acelasi lucru. bafta la cautat. Eu nu am avut prea multa rabdare.

In plus, poti rezerva si prin agentiile proprii si partenere TAROM, din Romania. Numai sa lucreze in minivacanta de 1 Decembrie. :)))

atena-84

 

* Foto header: TAROM

Daca ti se pare util, te astept cu un like pe facebook.com/Mihajurca.ro. Multumesc!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *