Street view-ul de la Google are grija de tine. De ce sa il folosim cand facem rezervari

[image name=line]

Mi s-a intamplat de cateva ori sa imi rezerv o camera intr-un oras in care nu mai fusesem pana atunci, si sa nimeresc intr-o zona mai putin aspectuoasa, nesigura, ca sa nu spun direct rau famata.

Cel mai bine, inainte sa faci o rezervare, este sa arunci un ochi pe Google Maps si sa vezi cum arata zona pe care o cauti, efectiv. Introduci adresa hotelului sau numele lui, iar Google Maps iti arata pe harta unde se afla hotelul respectiv. Tragi apoi omuletul galben pe acel loc si vei ajunge in modul street view. De aici te poti “plimba” in liniste pe strazile din apropiere. Poti sa vezi in acest fel la ce distanta esti de metrou/ statii de autobuz, daca ai vreun market prin apropiere sau daca sacii cu gunoaie nu zac la coltul hotelului, pe strada.

sw2

Cu albastru sunt marcate zonele in care este disponibil acest serviciu.

In lume, serviciul este dispobil in urmatoarele zone.

sw

Street view-ul poate fi folosit si pentru plimbari virtuale, atunci cand te plictisesti la serviciu. Tot cu street view poti vedea cum arata plajele din Grecia, sa zicem, si vei sti unde sa mergi data viitoare.

Am gasit pana si satul din judetul Arges, de langa Campulung Muscel, unde au trait bunicii mei, iar in cadru apar doua localnice. Cred ca pierduseara o vaca. :))

sw3

[wpsgallery]

* Daca ti-a placut, te astept cu un like pe facebook.com/Mihajurca.ro. Multumesc!

Travel Designer & TV Presenter. Ponturi de calatorie pentru oameni ca tine.

3 Comments

  • radu

    sunt curios cum ai ajuns tu la concluzia ca respectivele localnice pierdusera o, si anume, vaca :))

  • Claudiu

    Pentru Viena Google nu are street view implementat asa ca recomand norc.at

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *