hoteluri-top-secret

TOP SECRET HOTELS. Cum economisesti 35% din bani, stand la 4 sau 5 stele

[image name=line]

Iti supun atentiei site-ul lastminute.com.

Este un site de rezervari, in care poti cumpara o multime de lucruri. De la camere de hotel, pana la bilete pentru Eurostar (tren de mare viteza), city-breakuri, SPA-uri sau bilete de teatru.

Totusi, exista pe acest site (nu este unicul in lume) o optiune interesanta – TOP SECRET HOTEL.

Introduci numele orasului unde vrei sa calatoresti, datele de intrare si iesire, numarul de persoane si dai SEARCH. Iti va aparea o lista cu hoteluri. Pe stanga, bifezi optiunea “Top Secret hotels only”.

Si obtii, sa spunem, pentru Barcelona, hotelul din fotografia de mai jos. Un hotel de 4 stele, aflat in Cartierul Gotic al orasului, care costa cu 20% mai putin decat daca i-ai fi stiut numele.

 

top-secret-hotel-1

Poti vedea si aria in care se afla hotelul.

top-secret-hotel

 

Cum iti dai seama ce hotel este, de fapt

Bun, bun, iti iei o camera, dar parca ai vrea sa vezi cum arata, daca este langa metrou, samd. Poti, daca ai rabdare, sa afli numele hotelului, sa iei si reducerea si sa imi dai si mie o bere la intoarcere. Fii atent!

 

Studiu de caz

Am gasit in Barcelona, hotelul din fotografia de mai jos. Este de 5 stele, pozitionat langa bulevardul Rambla, costa inainte de reducere 170 de lire sterline, adica 198 euro.

top-secret-3

In descrierea lui, dupa ce dau click pe el, imi apar indiciile… se afla la 600 de metri de Drassanes (cei care au fost in Barcelona stiu unde e).

drasanes

 

Cautam pe booking.com ce hoteluri de 5 stele sunt disponibile in perioada respectiva in Barcelona, pe langa Drassanes. Pretul ne va ajuta sa le filtram. Iti dai seama ca nu poti sta la un hotel de 800 de euro/noapte cu numai 119 lire. Logic!

Din fericire este unul singur – Eurostars Grand Marina Hotel GL.

harta-booking

S-ar parea ca acesta este!

Acum incepe verificarea finala, ca sa nu ma pacalesc. Pe lastminute.com scrie ca are check-in la ora 15. Pe booking la fel! Poti verifica si facilitatile : sauna, sala de sport, piscina, telefon, cate si mai cate.

Dar indiciile supreme sunt:

  • pretul – este acelasi pe ambele siteuri : 198 euro (inainte de aplicarea reducerii)

pret

Deci acesta este! Faci bookingul si pe cai! 🙂

 

De ce exista acest sistem?

Stii foarte bine ca in turism, banii pierduti pentru o camera neinchiriata intr-o noapte, nu se mai intorc. Daca o haina de piele sau o pereche de jeansi pot fi vandute si a doua si a treia zi, camera de hotel nu!

Si cum hotelierii nu isi doresc camere care “sa nu produca”, ei fac aceste oferte “last-minute”. In acest fel, pe lastminute.com, poti obtine o reducere maxima de 35% din pretul pe care l-ai fi platit daca stiai numele hotelului.

 

* Acesta nu este un articol promotional. Daca ti-a placut, te astept cu un like pe facebook.com/Mihajurca.ro. Multumesc!

Travel Designer & TV Presenter. Ponturi de calatorie pentru oameni ca tine.

6 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *