ofrete-litoral-2013

Vacanta ieftina – iulie 2013. O saptamana la mare cu mai putin de 150 de euro

[image name=line]

In lunile iulie si august, cei mai multi europeni isi iau concediu si pleaca in vacanta de vara. Creste cererea, cresc automat si preturile. O regula de baza a economiei.

Se impune asadar o selectie a locurilor unde poti petrece o saptamana cu mai putin de 150 de euro de persoana (cazare). Ofertele au fost selectate de pe site-ul Interhome.

 

Torremolinos, Costa de Sol, Spania – Este o localitate in sudul Spaniei, nu departe de Malaga, acolo unde va trebui sa si zbori. Apartamentul are 3 camere, poate gazdui 4 persoane si este situat la 200 de metri de plaja. Daca stai o saptamana, de pe 1 iulie, te costa 401 euro, deci fix 100 euro de persoana. In varf de sezon, tariful nu trece de 572 euro/saptamana, deci 143 euro de persoana. In septembrie poti sta cu 373 euro/saptamana, deci 93 euro/persoana.

vacanta-ietina-1

 

Istria, Croatia – Apartament aflat la mai putin de 15 km de vestita statiune croata Pula. Pana acolo poti ajunge cu masina, si te mai poti plimba si prin zona. 473 de euro costa apartamentul o saptamana la inceput de iulie, dar nu trece toata vara de 582 euro/saptamana. Asta inseamna intre 118 si 145 euro/persoana, pentru ca sunt 4 locuri de cazare disponibile acolo.

vacanta-ietina-2

 

Reit im Winkl, Upper Bavaria, Germania – Casa de vacanta aflata in sudul Germaniei, foarte aproape de granita cu Austria. Toata vara, o saptamana costa 358 euro, adica 90 euro/persoana.

vacanta-ietina-3

 

Lochem, Olanda – Cum in Olanda cazarea este destul de scumpa, aceasta este o varianta de luat in calcul. Pana la Amsterdam sunt 132 km, majoritatea pe autostrada. Poti merge de acolo si in Germania. De pe 1 si de pe 5 iulie, o saptamana costa 366 euro, adica 91 euro/persoana. In miez de vara preturile cresc, insa incep sa scada de pe 12 august. O saptamana costa atunci 523 euro.

vacanta-ietina-4

 

Dylaki, Silesia, Polonia – Sudul Poloniei ofera multe oportunitati. In plus, Polonia nu este o tara scumpa si poti ajunge acolo si cu masina. Sunt 200 km pana la Cracovia, un oras medieval superb. Oricand in aceasta vara, pretul este de 297 euro/saptamana/2 persoane, deci 147 euro/persoana.

vacanta-ietina-5

 

* Nota : Acesta nu este un articol promotional, ci are un scop informativ.

Daca vrei sa ramai la curent cu cele mai bune ponturi, da-mi un LIKE pe pagina de facebook MihaiJurca.ro. Multam fain!

Travel Designer & TV Presenter. Ponturi de calatorie pentru oameni ca tine.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *