jardin-de-luxembourg-11

Vedea-te-as cu o carte in mana sau cu o bere in Jardin du Luxembourg Paris

[image name=line]

Sunt cateva locuri in care m-as teleporta de indata ce aterizez in Paris. Numai sa inceapa cu jardin (gradina, in limba franceza). Jardin du Luxembourg este una dintre cele mai “domnoase” gradini pariziene.

Aflat in Arondismentul 6 al Parisului, parcul a fost construit de Maria de Medici in urma cu mai bine de 400 de ani (incepand din anul 1612). Este frumos in orice anotimp, dar daca vrei sa te bucuri de tot splendoarea sa, e musai sa te duci acolo primavara sau vara.

Iei cu tine o carte sau tableta – daca simti ca viata ta nu are sens fara tehnologie – si te asezi pe unul dintre scaunele din fier forjat, aranjate langa fantana din fata Palatului Luxembourg. De jur imprejur numai flori, iarba si alei trase “la linie”.

jardin-du-luxembourg-13

jardin-du-luxembourg-14

jardin-du-luxembourg-12

jardin-du-luxembourg-16

jardin-du-luxembourg-15

jardin-du-luxembourg-20

jardin-du-luxembourg-18

jardin-du-luxembourg-19

mihai-jurca-paris

* Daca ti-a placut, te astept cu un like pe facebook.com/Mihajurca.ro. Multumesc!

Travel Designer & TV Presenter. Ponturi de calatorie pentru oameni ca tine.

2 Comments

  • Dorin

    Vedea-mai:)

  • Brigita

    …am fost acolo, la Paris, vara trecuta, intre 19 si 29 iunie 2014…atata tihna, soarele era aproape catre apus, cam ora 18, fiecare se ocupa cu diverse, fotografii, citit, atipit, plimbare, admirat peisajul, reimprospatat machiajul, potolit setea, pus la cale petrecerea timpului in cursul serii, etc…ce sa spun, trebuie ajuns acolo macar o data in viata, la PARIS adica,…DE NEUITAT…mi-e dor,

    …nu ma satur de citit postarile dvs…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *