ryanair

2 mai 2014 – RYANAIR recruteaza insotitori de bord la Bucuresti

[image name=line]

Dupa ce au introdus cursele Bucuresti-Londra si Bucuresti-Dublin, irlandezii de la Ryanair recruteaza si insotitori de bord (stewarzi) din Romania. Interviul va avea loc pe data de 2 mai 2014 in capitala tarii noastre.

Selectia candidatilor este realizata de compania Crewlink , specializata in recrutari de acest tip, din 2003.

Pentru a te inscrie la preselectie, trebuie sa completezi un formular online, pe care il gasesti aici : formular online (click pe link).

In formular apar intrebari de genul:

 • ai cel putin 1,57 metri?
 • poti sa inoti cel putin 20 de metri fara ajutor?
 • esti prietenos?
 • ai pasaport european?
 • ai avut probleme cu legea?

ryanair-2

Orice raspuns care nu e la “locul” lui, atrage de la sine descalificarea.

ryanair-3

Daca ai trecut de prima pagina a aplicatiei cu succes, si nu ai cum sa nu o faci, ajungi la partea de completare a datelor personale, unde ti se cere si atasarea unui CV. Asa ca nu incepe aplicatia daca nu ai CV-ul la indemana.

Dupa ce ai atasat CV-ul, trebuie sa astepti raspunsul celor de la Crewlink pe email – vii sau nu la interviul din 2 mai. Succes!

transparent copy

Si nu uitati! Pe 15 aprilie se va lansa www.CumAjungiStewardesa.ro, un ghid pentru cei/cele care isi doresc sa practice aceasta meserie.

Pana atunci, va puteti abona pe pagina de Facebook a blogului, cu un simplu LIKE.

 

* Foto header : Ryanair. Daca ti se pare util, te astept cu un like pe facebook.com/Mihajurca.ro. Multumesc!

Travel Designer & TV Presenter. Ponturi de calatorie pentru oameni ca tine.

4 Comments

 • Iuliana

  dar….nu specifica nimic de cursul de insotitor de zbor..sunt unele companii unde acesta este obligatoriu..altele care iti oferta ele cursul…?

 • Mircea

  Salut. Am fost eu la interviul de pe 3 aprilie din Bucuresti. Pe scurt: 500E taxa de inscriere cu plata pe loc, 6 saptamani de training in care iti platesti singur cazarea si mancarea + transportul pana acolo si inapoi, si daca semnezi contractul, in prima luna ai nevoie de bani de cazare, transport si mancare, pana la primul salariu. Transport inseamna drumul cu avionul pana in orasul unde te repartizeaza (NU in Romania) de la aeroport la apartamentul,casa,hotelul in care stai. Trainingul costa in total 1700 de euro plata pe loc sau 2600 de euro in rate, din salariu care variaza intre 1000 si 1400 (din spusele lor) in functie de cate ore zbori. Ryanair NU iti plateste NIMIC. Trbuie sa ai un capital de start pentru training si prima luna undeva la 1700 aproximativ. Nu vreau sa spulber sperantele nimanui, dar nu mi se pare corect sa se ascunda detaliile astea, iar taxa aia de 500E e enorma, doar de inscriere

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *