Travel tips

Am fugit 5 zile pana la Loutraki, la o ora si jumatate de Atena

03/07/2016
loutraki-1

Eu, care nu sunt al mai mare fan al Greciei, am revenit in Loutraki, o statiune in Grecia continentala, la un ceas si un pic de mers de Atena. Exact langa Canalul Corinth, ca poate asa va e mai usor sa localizati intreaga poveste.

Este locul unde multi atenieni au apartamente de vacanta, ca le este la-ndemana sa dea o fug ape final de saptamana pentru relaxare.

Scopul si durata vizitei? S-a maritat una dintre cele mai bune prietene ale doamnei mele cu un … roman. Si au vrut sa faca aici. Asa ca a fost usor sa mai legam si cateva zile de vacanta de acest eveniment.

Foarte multe nu o sa va povestesc acum despre Loutraki, ca sunt in vacanta. Loutraki este genul de statiune unde mergi la relaxare. Plaja este formata din pietre rotunde, apa se adanceste rapid si este al naibii de sarata. Si daca nu stii sa inoti, te tine la suprafata. Ca asa e Mareea Egee. Terasele insiruite de-a lungul plajei/falezei sunt foarte moderne. Sticla, mobilier modern din lemn si fier, mancare buna si, in general, o atmosfera “ca acasa”. Ai fost la restaurantele din Portul Tomis? Exact asa sunt si cele de aici, de pe malul marii. Seara, se scot masute direct pe plaja si te poti delecta cu un cocktail sub clar de luna. O sa fac un articol complet despre Loutraki cand ma intorc in tara.

loutraki-3
loutraki-2

loutraki-4

loutraki-5
loutraki-6

loutraki-7

loutraki-8
loutraki-9

*Fii la curent cu postarile mele. Nu pierde urmatoarele ponturi!

banner-full
banner-mobile
banner-mobile

1 Comment

  • Reply felicia 04/08/2016 at 15:32

    Asteptam articolul cu alte detalii!

  • Leave a Reply