conferinta

Cica vrea sa ma vada insotitor de zbor. Daca-i ordin, cu placere!

[image name=line]

Si cand stai si te gandesti cum ti se schimba viata cu 180 de grade …

Pe scurt, ca sa nu plictisesc. Sa tot fie vreo 9 luni de cand am cunoscut-o pe Cristina, jumatatea “plina” a paharului. Lucra la Emirates, dar cu gandul de a reveni in tara cat mai curand. S-a intors. Ne-am placut, ne-am apropiat, am ramas impreuna.

Intr-o seara de septembrie, la terasa:

EA: As vrea sa imi fac si eu un blog, ceva! Eventual de travel!

EU: N-are rost. Sunt multe, si daca nu te tii de el, il faci degeaba. In plus, il avem pe al meu. Lasa ca iti fac eu unul, mai incolo!

Va imaginati ca “doamna” nu a uitat ce i-am promis? Desi, la un moment dat, dadea impresia ca atentia i s-a canalizat pe alta directie.

Ma tot gandeam ce blog sa ii fac. Ceva care sa se lege si de pasiunile ei, ca vorba aia, daca nu pui suflet in ceea ce faci, mai repede sau mai tarziu, se termina prost. Asa ca i-am propus sa scrie la mine pe site, cate un articol despre viata de stewardesa. Prima poveste – Lucruri nespuse si nevazute din spatele vietii de insotitoare de bord – a facut 26.000 de afisari. Stai sa vezi ca merge. Ca e un domeniu care intereseaza.

Si asa s-a nascut www.cumajungistewardesa.ro.

Credeti ca se termina aici? Nici pe departe.

EA: As fi frumos sa ii invat si pe altii cum sa devina insotitori de zbor.

EU: Si ce te retine?

Un raspuns cam abrupt, recunosc. Poate pentru ca stiam ce urmeaza? Ca vrea un workshop, o conferinta, un training sau cum i-o mai spune?

Bingo! Intuitia … masculina.

Drept urmare, pe 21 iunie 2014, la Marriott, are loc primul curs/conferinta Cum Ajungi Stewardesa. Cei prezenti, ca pot veni si barbati, vor afla cum sa-si faca aplicatia online, CV-ul, cum sa se prezinte la interviu si ce sa spuna, dar mai ales sa nu spuna in fata recrutorilor de la companiile aeriene.

Mai multe cititi voi pe site-ul conferintei: http://cumajungistewardesa.ro/conferinta/ si daca aveti intrebari, ma intrebati pe mine sau pe ea pe office@cumajungistewardesa.ro.

Dansa e “vinovata” de serviciu. Voi fi si eu pe acolo. Ma inclin!

cristina-5

* Daca ti-a placut, te astept cu un like pe facebook.com/Mihajurca.ro. Multumesc!

Travel Designer & TV Presenter. Ponturi de calatorie pentru oameni ca tine.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *